Nejprodávanější tituly - březen 2024

Pán hory
(1x)
Novinka od mistra krimi, tentokrát pro fanoušky severských thrillerů – stejně jako klasici Jo Nesbo a Stieg Larsson nás nechá nahlédnout do temných stránek lidského nitra.

Pán hory

359 Kč
Zimní hrob
Mrazivý thriller odehrávající se na pozadí děsivě pravděpodobné budoucnosti.
Ukázky

Zimní hrob

386 Kč
Dceřina kletba
(3x)
Starý zločin si žádá nové oběti. Od autorky hitu Vodník. Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém.
Ukázky

Dceřina kletba

359 Kč
Friedrich řečený Bedřich
(1x)
Je to jeden z největších Čechů, tvůrce naší národní hudby, bez jeho díla si českou kulturu ani neumíme představit. Přesto své chlapecké deníky i milostné dopisy psal německy a správně mluvit a psát česky se učil až dlouho po třicítce.

Friedrich řečený Bedřich

359 Kč
Někdo z nás
(3x)
Sourozence Herelovy od dětství pojí silné pouto, a přestože už jsou všichni dospělí, nedají na sebe dopustit. Rodinnou idylku jim však jednoho dne naruší hrůzný nález na zahradě matčina domu, jenž spustí lavinu nečekaných událostí.
Ukázky

Někdo z nás

289 Kč
Jack Wolfgang
Komiksů s antropomorfními zvířaty je hodně, ale těch, ve kterých taková zvířata nejen žijí promíšeně s lidmi, ale kde se také řeší problémy z podobného soužití plynoucí, je už mnohem méně.
Ukázky

Jack Wolfgang

583 Kč
Party u milionáře
Alex měl jasno! Jediné, o co té dívce – která se navíc určitě nejmenovala Ellie! – šlo, bylo dostat se přes něj k Romanovi, jeho příteli, a vydávat se za jeho dávno ztracenou sestru. A byla pro to ochotná udělat všechno!
Ukázky

Party u milionáře

69 Kč
Tiché hlasy
Rachel Mullenová byla zavražděna, a když inspektorka Lottie Parkerová objeví v jejím hrdle skleněný střep, obává se, že může jít o oběť sériového vraha.

Tiché hlasy

404 Kč
Toskánsko plné vášně
Moc ji chtěl, toužil po ní. A přesto svatební noc, o níž Ida snila, Cesare odmítl! Nikdy si tu ženu nechtěl brát, byl k tomu ale donucen. Přinutili ho vydíráním, a to je něco, co hrdý Ital nesnese!
Ukázky

Toskánsko plné vášně

69 Kč
Padlí andělé
(1x)
Když se zprávy o Horově zradě rozšíří, Velké křížové tažení se zadrhne a primarchové a jejich legie se rozhodují, komu budou nadále loajální – zda Císaři nebo rebelskému vojevůdci Horovi.

Padlí andělé

332 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>