Nejprodávanější tituly - březen 2024

Prince jsem nechtěla!
Xanthos, nevlastní bratr monterosského krále, o své korunované příbuzné moc nestojí, takže nemá důvod mít rád ani svého bratra, ale ani Bianku, sestru své novopečené švagrové. Přesto se uvolí odvézt ji z královské svatby svým letadlem do Londýna.
Ukázky

Prince jsem nechtěla!

69 Kč
Usedlost
(5x)

Usedlost se odehrává na jednom místě, ale v různých dobách. Začíná v současnosti – žena, která odlehlé rodinné stavení s pozemky právě zdědila, k nim nemá příliš silný vztah, připadá si tam cizí.

Ukázky

Usedlost

439 Kč
Pravidla randění
Můžete změnit minulost? Billie, talentovaná tatérka, si pronajímá prostor v domě, který patří Colbymu.
Ukázky

Pravidla randění

404 Kč
Těžká volba lady Marguerite
(1x)
Ovdovělá lady Marguerite skrývá nepříjemné tajemství. Zoufale potřebuje peníze, a tak kývne na nabídku Jacka Vincenta, hraběte Comptona, aby se na přechodnou dobu stala vychovatelkou jeho tří malých dcer, které vyrůstají bez matky.
Ukázky

Těžká volba lady Marguerite

109 Kč
Neochotná nevěsta
„Zasloužíte si někoho lepšího,“ řekla Clara tajemnice korunního prince Alarika svému šéfovi, když zkrachoval po devíti letech zásnub jeho plán na sňatek s bohatou dědičkou. A Alaric si to myslel taky.
Ukázky

Neochotná nevěsta

69 Kč
Pohřeb na přání
(2x)

Jednoho krásného jarního rána navštíví Diana Cowperová, bohatá matka slavného herce, pohřební ústav, aby si domluvila svůj vlastní pohřeb. O pouhých šest hodin později je mrtvá, kdosi ji v jejím vlastním domě uškrtil šňůrou na závěsy.

Ukázky

Pohřeb na přání

448 Kč
Nikdy na ni nezapomněl
Byla první, která mu kdy řekla ne, a to zabolelo. Jenže… jenže Harper byla matka jeho dcery. A proto si Jack umínil, že z ní udělá svou nevěstu. Chtěl své dítě zabezpečit a za nejlepší způsob, jak to provést, považoval manželství.
Ukázky

Nikdy na ni nezapomněl

69 Kč
Až do konce
Král sexu mi slíbil, že mi pomůže zorientovat se ve světě online randění! Vím, že je na čase hodit minulost za hlavu a začít zase randit.
Ukázky

Až do konce

314 Kč
Alt-Life
Alt-Life je příběh z budoucnosti. Josiane a René patří do generace 50/50. Žijí napůl ve skutečnosti, napůl ve virtuální realitě. A lidstvo právě potřebuje uprchnout z umírajícího světa...

Alt-Life

538 Kč
Moje Rusko
Nejnovější publicistická kniha Moje Rusko. Zprávy ze ztracené země známé ruské novinářky a dlouholeté redaktorky a zvláštní zpravodajky listu Novaja gazeta Jeleny Kosťučenkové velmi věrně odráží hlavní autorčiny reportérské zájmy.
Ukázky

Moje Rusko

338 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>