Nejprodávanější tituly - březen 2024

Diví lidé (v imaginaci) pozdního středověku - 27%
(1x)
Tato vizuálně pojatá poublikace předního českého medievisty je věnována imaginárním divým lidem v reálném středověkém světě.
Ukázky

Diví lidé (v imaginaci) pozdního středověku

478 Kč
348 Kč
Evangelium podle Bohumila Hrabala - 11%
Literární dílo Bohumila Hrabala patří mezi nejvýznamnější plody české kultury dvacátého století. Nedávno byly objeveny nahrávky Hrabalových adventních promluv. Tyto nahrávky vrhají na duchovní rozměr jeho myšlení a díla úplně nové světlo.

Evangelium podle Bohumila Hrabala

268 Kč
238 Kč
Šťastně zmařená svatba - 20%
Eden předstírala, že je šťastná. Vzít si Huntera za muže dávalo smysl! Až na to, že ona nechtěla jeho… a on nechtěl ji. To Remy, Hunterův svědek byl ten pravý. Poznala to už před pěti roky z toho, jak ji sevřel v náručí, jemně i silně zároveň.
Ukázky

Šťastně zmařená svatba

69 Kč
55 Kč
Pasažér - 11%
(4x)
Po dlouhých šestnácti letech, jež uplynuly od vydání světového bestselleru Cesta, nedávno zesnulého klasika americké literatury Cormac McCarthyho, vychází nový román Pasažér. Odehrává se v roce 1980 a sleduje osudy záchranáře Bobbyho Westerna.
Ukázky

Pasažér

448 Kč
398 Kč
Temný les - 11%
(7x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi.
Ukázky

Temný les

449 Kč
399 Kč
Svatba vzpurného hraběte - 20%
(1x)
Komplikovanými vztahy v rodině Carringtonových proplouvá Genny se zručností zkušeného lodivoda. Nejdůležitější pro ni je chránit svou ovdovělou sestru a kvůli tomu neváhá využít, stejně jako její dědeček generál, jakoukoli strategii.
Ukázky

Svatba vzpurného hraběte

109 Kč
87 Kč
Úsvit všeho - 11%
Dlouhé tisíce let jsme údajně žili v absolutně rovnostářských kmenech – než jsme vynalezli zemědělství a s ním také bohatství a chudobu, byrokracii a krutovládce. Učitelé dějepisu i autoři bestsellerů o historii tento jednoduchý příběh milují.

Úsvit všeho

629 Kč
559 Kč
Dopis z Mnichova - 11%
Známý malíř Ludvig Rute nedbá zákazů souvisejících s covidem-19 a na oslavu, kterou pořádá ve svém domě v odlehlé vísce poblíž hranic s Norskem, pozve všechny své sourozence. Neviděli se spoustu let a on by jim rád sdělil něco důležitého.

Dopis z Mnichova

341 Kč
303 Kč
Dívka s modrou krví - 20%
(1x)
Životní příběh drsného spolumajitele palírny Remyho Renauda by mohl nastartovat kariéru osudem stíhané televizní producentky Cosimy. Zbývá jen jediné, podepsat smlouvu a začít s natáčením. Tak jednoduché to ale nebude.
Ukázky

Dívka s modrou krví

69 Kč
55 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 11%
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
478 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>