Nejprodávanější tituly - březen 2024

V zajetí oceánu - 20%
Jameson Neally, známý také jako Joker, je jedním z nejproslulejších hackerů na světě. Zásadně pracuje sám, ale okolnosti ho přinutí, aby z dálky sledoval a dohlížel na sestru svého přítele.
Ukázky

V zajetí oceánu

69 Kč
55 Kč
Jáma
(3x)
Kříďák, drásavý a děsivý psychothriller C. J. Tudor, se stal nejúspěšnější knižní prvotinou roku 2018. Nyní je tu Jáma, příběh, v němž autorka co do hrůznosti a napětí ještě přitvrdila...

Jáma

53 Kč
Čokoládová krev - 11%
(1x)
Nový román od čtyřnásobné držitelky ceny Magnesia Litera. Vlak projíždí devatenáctým stoletím a míří k nám. Kdysi nejbohatší člověk na světě John D. Rockefeller objevil sílu ropy a také fakt, že mít moc znamená i právo chtít cokoliv.
Ukázky

Čokoládová krev

494 Kč
439 Kč
Kniha pocitů - 11%
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
440 Kč
Twisted Lies: Lži na ostří nože - 20%
Christian je okouzlující a hrozivý. Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku. Každé monstrum má svou slabinu. Tou jeho je ona.
Ukázky

Twisted Lies: Lži na ostří nože

389 Kč
311 Kč
Hlubina - 11%
(2x)
Zima 1963. Do města v liptovských horách přijíždí zkušený důstojník Státní bezpečnosti, aby dohlížel na vyšetřování bestiálního zločinu. Rychle však zjistí, že pachatelem není člověk, ale nesmírně vynalézavý a zlomyslný fenomén...
Ukázky

Hlubina

439 Kč
390 Kč
Novinářem v Číně 2 - 11%
(6x)

Další várka syrových příběhů ze života známého novináře v Číně. Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen?

Novinářem v Číně 2

422 Kč
375 Kč
Rozložíš paměť - 11%
(4x)
Křehký debut je unikátním pokusem vnést do českého kontextu témata světové literatury. Také svým stylem by se snadno mohl řadit vedle tvorby autorů, jako jsou Ocean Vuong nebo Édouard Louis.
Ukázky

Rozložíš paměť

314 Kč
279 Kč
Domek pro dva - 11%
Veterinářka Julia Shawová hledá místo, kde by mohla začít znovu. Po těžkém období chce konečně najít bezpečný přístav. Zamiluje se do idylického Cove Cottage v malé vesničce Carywith v Cornwallu a rozhodne se zde žít a pracovat.

Domek pro dva

269 Kč
239 Kč
Friedrich řečený Bedřich - 20%
(1x)
Je to jeden z největších Čechů, tvůrce naší národní hudby, bez jeho díla si českou kulturu ani neumíme představit. Přesto své chlapecké deníky i milostné dopisy psal německy a správně mluvit a psát česky se učil až dlouho po třicítce.
Ukázky

Friedrich řečený Bedřich

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>