Nejprodávanější tituly - březen 2024

Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

494 Kč
Dívčí válka 5

Uzdravená Šárka, bojovnice v řadách husitského vojska, vypomáhá jako sanytrník. Jezdí městem a sbírá lidské výkaly, aby z nich vyráběla surový krystalický ledek (dusičnan draselný), základní surovinu pro výrobu černého střelného prachu.

Ukázky

Dívčí válka 5

223 Kč
Tatínek a moře
Tatínek a moře je poslední kniha, kterou Tove Janssonová o muminech napsala. Už od samého začátku je jiná než ostatní — rodina (tatínek, maminka, muminek a malá Mia) opustí údolí a odpluje na nehostinný ostrov...
Ukázky

Tatínek a moře

313 Kč
Josephine Bakerová
Fascinovala Picassa, Cocteaua, Le Corbusiera i Simenona. Ve třicátých letech se z ní stala první černošská hvězda světového věhlasu.
Ukázky

Josephine Bakerová

448 Kč
Když neplatí pravidla
Plus size modelka Mila získala smlouvu na focení pro prestižní časopis, zaměřený na představování nových talentů. Mohl by to být start její budoucí hvězdné kariéry.
Ukázky

Když neplatí pravidla

69 Kč
Děti Duny
Třetí díl monumentání ságy. Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
Ukázky

Děti Duny

449 Kč
Tajná moc čísel
(1x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
Vyhoření
(2x)
Románový pamflet o životě člověka ve světě aut.
Ukázky

Vyhoření

296 Kč
Brloh
(1x)
Grafický román Katji Kettu a Jana Anderssona o nezkrotné síle fantazie.
Ukázky

Brloh

358 Kč
Šach a mat
První young adult román od autorky oblíbených romantických komedií Hypotéza lásky a Hlava plná lásky. Mallory už šachy nehraje. Svého snu se vzdala, aby se mohla věnovat nemocné mámě a ségrám.

Šach a mat

359 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>