Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
historie a politika

Tajemství 14 knížat a jejich křtu v roce 845 - 20%

Leden roku 845. Mnoho let před příchodem Cyrila a Metoděje na Velkou Moravu. Válka s Franky se blíží. Na nebezpečnou cestu do východofranské říše se vydává 14 českých knížat, aby se dala pokřtít. Kdo je vedl, a proč o nich české kroniky mlčely?

historie a politika
Ukázky

Tajemství 14 knížat a jejich křtu v roce 845

99 Kč
79 Kč
Symbol Ludvík Svoboda - 20%
Osobnost sedmého československého prezidenta, armádního generála Ludvíka Svobody, je starším generacím dobře známá, generace mladší mají o něm povědomost kvůli kontroverzím doby nedávné.
historie a politika
Ukázky

Symbol Ludvík Svoboda

479 Kč
383 Kč
Dopisy od Sisi - 20%
(1x)
Dopisy od Sisi nabízejí jedinečnou možnost začíst se do 24 Alžbětiných dosud nepublikovaných osobních psaní, která pocházejí z Tajného domácího archivu rodu Wittelsbachů.
historie a politika
Ukázky

Dopisy od Sisi

254 Kč
203 Kč
Za sluncem po stopách císařovny Sisi - 20%
Vydejte se Za sluncem po stopách císařovny Sisi!
historie a politika
Ukázky

Za sluncem po stopách císařovny Sisi

382 Kč
306 Kč
Žila jsem příliš krátce
Ve strhujícím životopisném románu sleduje Monika Czernin stopy své neobyčejné pratety Nory Kinské a nechává před našima očima vyvstat obraz ženy mladé, odvážné a plné života.
historie a politika
Ukázky

Žila jsem příliš krátce

249 Kč
Mengele: Odhalení Anděla smrti - 20%
Josef Mengele, jeden z nejhorších válečných zločinců všech dob, se stal symbolem jak strašlivého nacistického režimu, tak naprostého selhání spravedlnosti v poválečném světě.
historie a politika
Ukázky

Mengele: Odhalení Anděla smrti

269 Kč
215 Kč
Rudolf Slánský - 20%
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
historie a politika
Ukázky

Rudolf Slánský

319 Kč
255 Kč
Clay-Eva volá Londýn... - 20%
(1x)
Nově doplněné a opravené vydání knihy líčící osudy československých parašutistů skupiny Clay od výcviku v Británii za druhé světové války až po zpravodajskou činnost na Moravě za protektorátu.
historie a politika
Ukázky

Clay-Eva volá Londýn...

179 Kč
143 Kč
Havel: Pomsta bezmocných - 20%
(1x)

Zcela nový pohled na život a tvorbu Václava Havla od uznávaného polského bohemisty Dramatik s talentem od Boha, brilantní politik, věrný kamarád a charismatický muž s velkými ambicemi. Kolem Václava Havla se v České republice vytvořil bezmála kult, který většina autorů nekriticky udržuje při životě.

historie a politika
Ukázky

Havel: Pomsta bezmocných

319 Kč
255 Kč
M+ B+ M - 20%
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
historie a politika
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>