Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
příběhy ze života

Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem - 20%
Snovík není obyčejný kluk, bydlí na kouzelné planetě, kam vezme i své nové kamarády Frantu a Honzíka.
příběhy ze života

Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem

169 Kč
135 Kč
Ranč Jabloňový květ: Hanka a Pinto - 20%
Na ranči Jabloňový květ nikdy není nouze o nová dobrodružství. Nedávno zde našel dočasný domov poník Pinto, jehož majitel odjel na dovolenou. Mezi ním a Hanou začíná vznikat zvláštní pouto. Je však zřejmé, že Pinta i přesto cosi trápí – nechce žrát a straní se ostatních zvířat.
příběhy ze života
Ukázky

Ranč Jabloňový květ: Hanka a Pinto

169 Kč
135 Kč
Sofiin svět - 20%
(2x)
Román o dějinách filosofie. Norský učitel kombinací zdánlivě neatraktivních témat, jako jsou dějiny filosofie a příběh dospívání patnáctileté dívky, vytvořil knížku, která slaví mezi čtenáři neuvěřitelný úspěch. V roce 1995 se stala nejprodávanější knihou na světě.
příběhy ze života
Ukázky

Sofiin svět

209 Kč
167 Kč
Čteme s radostí – Prázdniny v Palmárii - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
příběhy ze života
Ukázky

Čteme s radostí – Prázdniny v Palmárii

179 Kč
143 Kč
Domov U Huňatých tlapek - 20%

Milujete zvířata? Pak přijměte pozvání do domova U Huňatých tlapek. Potkáte jich tam požehnaně! Hamish v životě nepohladila ani psa a teď má strávit léto u tety na statku plném zvířat. To asi nezvládne. S prvním psí čumáčkem položeným na jeho koleno se však chlapcova nejistota začne rozplývat a Hamish si život v obklopení zvířaty začne užívat.

příběhy ze života
Ukázky

Domov U Huňatých tlapek

199 Kč
159 Kč
Dusty: V nebezpečí - 20%
Hrdina na čtyřech tlapách Když se do Pavlova domu vloupali zloději, Dusty se zachoval jako skutečný hrdina: okamžitě je zahnal a pustil se do pronásledování. Přes veškerou jeho snahu se však lupičům podařilo uniknout.
příběhy ze života
Ukázky

Dusty: V nebezpečí

199 Kč
159 Kč
Řvi potichu, brácho - 20%
(1x)
Jeremiáš je jiný. Žije ve světě, který má svá přísná pravidla, ve světě, kde každý den v týdnu má jinou barvu a kde jsou krajíce chleba kulaté.
příběhy ze života
Ukázky

Řvi potichu, brácho

209 Kč
167 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Jak se chtěl stát obr trpaslíkem - 20%

Netradiční pohádkový příběh s laskavými ilustracemi oblíbené české výtvarnice Obr Buclík není jen tak obyčejný obr. Příliš nevyrostl, a možná i proto se rozhodl opustit ostatní obry a vydat se za dobrodružstvím.

příběhy ze života
Ukázky

Jak se chtěl stát obr trpaslíkem

199 Kč
159 Kč
Noční kouzlo - 20%
Kdo se bojí..., potřebuje přítele! Další příběh z oblíbeného ranče Horseland, kde tentokrát není bezpečno. Mít přátele je pro jezdce z Horselandu to nejdůležitější. A nejen pro ně – i koně jsou rádi, že patří do stáda a mají vedle sebe vždy své kamarády, protože hory a lesy kolem ranče mohou být pro jednotlivce nebezpečné.
příběhy ze života
Ukázky

Noční kouzlo

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>