Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
kuchařky

Moderní česká cukrařina - 20%
(2x)

Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.

kuchařky
Ukázky

Moderní česká cukrařina

299 Kč
239 Kč
Moje sváteční pečení - 20%
(1x)
Přemýšlíte, jak dodat svátečnímu pečení jiskru? Zkuste tentokrát rozvonět svou kuchyni trochu jinak! V šedesáti unikátních receptech inspirovaných dětstvím, zážitky z cest i aktuálními světovými trendy vám ukážu, jak z klasického cukroví udělat něco výjimečného.
kuchařky
Ukázky

Moje sváteční pečení

299 Kč
239 Kč
Nejlepší rodinné recepty - 20%
Ušetřete čas při zkoušení receptů, zde máte soustředěné to NEJ! Knížku Nejlepší rodinné recepty vydávám na přání mých příznivců na FB. Obsahuje osvědčené recepty (nejen) naší rodiny, s příběhy a barevnými fotografiemi.
kuchařky
Ukázky

Nejlepší rodinné recepty

149 Kč
119 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Zhubněte se sirtfood dietou - 20%
(1x)
Sirtfood dieta - revoluce v hubnutí!
kuchařky
Ukázky

Zhubněte se sirtfood dietou

220 Kč
176 Kč
Dobroty pro diabetiky - 20%
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě.
kuchařky
Ukázky

Dobroty pro diabetiky

199 Kč
159 Kč
Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Kuchařka při onemocnění žaludku - 20%
Kuchařka určená pacientům s žaludečními obtížemi (žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií) obsahuje moderní recepty upravené tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací trakt.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění žaludku

129 Kč
103 Kč
Rychlé fit recepty - 20%
Vyzkoušejte jednoduché recepty, které využívají úplně běžné ingredience, přitom jsou lákavé a moc dobré a navíc budou podporovat i vaše předsevzetí žít zdravě. Můžete mlsat bez cukru, protože autorka vás naučí využívat přírodní sladidla (banány, med, jablka...).
kuchařky
Ukázky

Rychlé fit recepty

249 Kč
199 Kč
Saláty ze Svatojánu - 20%

Skvělé saláty od Kuchařky ze Svatojánu Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí. Na jaře se v nich objeví první jarní divoké bylinky a v létě zase čerstvé okurky a rajčata. S podzimem přijde úroda dýní, řepy, zelí a ořechů. V zimě můžeme dělat saláty z brambor nebo luštěnin. Na stole bychom je ale měli mít každý den.

kuchařky
Ukázky

Saláty ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>