Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
kuchařky

Zdravé fitness dobroty - 20%
Chcete mlsat zdravě a bez výčitek? Sportujete a chcete si po tréninku dopřát chutnou, zdravou, proteinovou sladkou svačinku? Pak je pro vás tato e-kniha jako stvořená. Najdete v ní recepty jak na pečené, tak zastudena připravované dezerty.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dobroty

79 Kč
63 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 20%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
kuchařky
Ukázky

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

169 Kč
135 Kč
Ruce v mouce - 20%
Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí.
kuchařky
Ukázky

Ruce v mouce

249 Kč
199 Kč
Raw food jako zážitek - 20%
V této knize najdete nejen informace o základech živé stravy, ale i přehled surovin pro přípravu raw stravy, jejich vhodné kombinace, tipy a návody, jaké vybavení zvolit do své zdravé kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Raw food jako zážitek

254 Kč
203 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Vařit, či nevařit? - 20%
V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska.
kuchařky
Ukázky

Vařit, či nevařit?

198 Kč
158 Kč
Zdravé cukroví - 20%
(1x)

Máte rádi tradiční svátky, ale chcete jim dodat jiskru a překvapit své blízké, přátele či kolegy něčím novým, dobrým a současně zdravým? První česká vánoční kuchařka živé stravy je jednoduchý a nápaditý manuál s celoročním použitím.

kuchařky
Ukázky

Zdravé cukroví

198 Kč
158 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Sportovní výživa pro vegetariány a vegany - 20%
Každý sportovec potřebuje dostatek energie pro svůj výkon. Zkušená výživová specialistka poradí všem sportujícím vegetariánům a veganům jak zajistit potřebný přísun základních živin a jak se správně stravovat před i po výkonu.
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa pro vegetariány a vegany

169 Kč
135 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
kuchařky
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>