Nejprodávanější tituly - březen 2024
česká

Píseň L.
(2x)
Píseň L. vypráví dva paralelní a vzájemně propletené příběhy, které s nesmírnou citlivostí ohledávají podoby samoty, neměnnost lidské povahy a hranice touhy či zakázané lásky.
česká
Ukázky

Píseň L.

447 Kč
Blbá Vendula
Nikdo už neví, jestli to začalo protivnou Vendulou, nebo nepřátelskými spolužáky. Jisté je, že kamarádství s neřádem, drobným stvořením zrozeným z odpadkového koše, celou věc jenom zhoršilo.
česká
Ukázky

Blbá Vendula

297 Kč
Katův odkaz
(3x)
Na královského písaře Jiřího Adama z Dobronína se obrátí jedna ze staroměstských měšťanek a stydlivě přizná, že se její sestra Adelheida před lety provdala za berounského kata. Nedávno její muž zemřel a odkázal jí cosi podivného.
česká

Katův odkaz

296 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)
Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí.
česká

Zlodějka příběhů

359 Kč
Šťastně až na věky
Co s sebou přináší žití v polyamorii? Může být dlouhodobý milenecký poměr šťastný? Jak snadno se člověk stane závislým na internetové seznamce? A jde mít trvalý vztah a zároveň další sexuální partnery? Velmi intimní rozhovory v časosběrném dokumentu.
česká

Šťastně až na věky

386 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
česká
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Až na ten konec dobrý
(7x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

česká
Ukázky

Až na ten konec dobrý

404 Kč
Kauza Jan Masaryk (nový pohled)
(1x)
Pátrání po okolnostech smrti Jana Masaryka připomíná křižovatku slepých uliček. Ať už kriminalisté, historici a publicisté sledovali domněnku ministrovy sebevraždy, anebo se vydali po stopách a motivech vražedného činu,...
česká
Ukázky

Kauza Jan Masaryk (nový pohled)

294 Kč
Hella
(2x)
Literární prvotina rusistky Aleny Machoninové. Její titul odkazuje na vlastní tematický základ prózy-eseje, a tím jsou osudy Helly, resp. Heleny Frischerové – české Židovky, která byla předobrazem postavy Ri z románu Jiřího Weila Moskva-hranice.
česká

Hella

322 Kč
Jezovita Balbinus
Román o životě učence, literáta, kněze a pedagoga Bohuslava Balbína (1621–1688) propojuje realitu a fikci pokud možno tak, aby na sebe co nejtěsněji nasedaly, zároveň se snahou vylíčit dobové mravy a atmosféru tak věrně, jak jen s odstupem let lze.
česká
Ukázky

Jezovita Balbinus

257 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>