Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2024

Tajná moc čísel
(1x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
Kniha mečů
(1x)
Fantastická literatura je plná nezapomenutelných hrdinů, vzpomeňme barbara Conana Roberta E. Howarda, Elrika z Melniboné Michaela Moorcocka či Fafhrda a Šedého Myšilova Fritze Leibera.
Ukázky

Kniha mečů

358 Kč
My děti ze stanice ZOO
(1x)
Nové vydání slavné knihy. Na základě zpovědi zachycené na magnetofonových páscích zpracovali Kai Hermann a Horst Rieck autentický životní příběh německé narkomanky Christiany F.

My děti ze stanice ZOO

314 Kč
Problém tří těles
(18x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
Hermetická iniciace Martinismu
Lasenicova Hermetická iniciace Martinismu je knihou, která hovoří jazykem čisté praxe. Shrnuje účinnou metodu vnitřního vzestupu, který vede k poznání a rozvinutí skutečné podstaty člověka.

Hermetická iniciace Martinismu

270 Kč
Střízlivění
(1x)
Svět prochází obrovskou geopolitickou změnou. Těžiště ekonomické moc přechází ze Západu do zemí jako Čína a Indie, mění se i celkové mocenské poměry a vztahy. Co to znamená pro malé národy a pro malé země, jako je Česká republika?

Střízlivění

126 Kč
Usedlost
(5x)

Usedlost se odehrává na jednom místě, ale v různých dobách. Začíná v současnosti – žena, která odlehlé rodinné stavení s pozemky právě zdědila, k nim nemá příliš silný vztah, připadá si tam cizí.

Ukázky

Usedlost

439 Kč
Děti Duny
Třetí díl monumentání ságy. Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
Ukázky

Děti Duny

449 Kč
Opráski 2024 - stolní kalendář
Letos poprvé vychází týdenní stolní kalendář oblíbeného komiksu Opráski sčeskí historje na rok 2024.

Opráski 2024 - stolní kalendář

44 Kč
Prapodivné potíže I: Kuňkadlení

Čerstvě osiřelý šestnáctiletý mladík zdědí panské sídlo po svém podivínském dědečkovi. Spolu s domem však musí přijmout i povinnost, že pořídí soupis nepřeberných kuriózních sbírek, jež jeho předek nashromáždil v rozlehlých sklepeních.

Ukázky

Prapodivné potíže I: Kuňkadlení

430 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>