Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2024

Srdcovka
(3x)
Nejrozsáhlejší dílo Štěpánky Jislové je příhodným vrcholem její desetileté kariéry a dvousetstránkovým důkazem o evoluci českého komiksu.
Ukázky

Srdcovka

449 Kč
Nehmotné dědictví
(2x)
Leviho příběh, jehož hrdinou je piemontský inkvizitor 18. století, představuje jedinečný pokus o vykreslení života venkovské raně novověké společnosti severní Itálie.

Nehmotné dědictví

232 Kč
Intimní autoportrét
(5x)
Výběr z deníku, soukromé korespondence a dalších textů provázejí barevné reprodukce legendární mexické malířky (1907–1954). Její život příblížil také úspěšný film Frida z roku 2002.

Intimní autoportrét

356 Kč
Mladší za 2 týdny
Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty patří i členové britské královské rodiny, se po úspěchu své prvotiny, Úžasnější za 2 týdny, ve své další knize zabývá dlouhověkostí.

Mladší za 2 týdny

404 Kč
Někdo z nás
(3x)
Sourozence Herelovy od dětství pojí silné pouto, a přestože už jsou všichni dospělí, nedají na sebe dopustit. Rodinnou idylku jim však jednoho dne naruší hrůzný nález na zahradě matčina domu, jenž spustí lavinu nečekaných událostí.Minulost se probou

Někdo z nás

323 Kč
Mýtinami
(1x)
Vyslovení započalo vidění. Jakým způsobem ale pokračuje dál?

Mýtinami

225 Kč
Radost je lehkost, vánek, studená voda
(2x)
Dílo dosud roztroušené po časopisech a novinách, 23 rozhovorů (doplněných o 170 fotografií), které PZ poskytl médiím v uplynulých třiceti letech. Nerad hovořil o sobě, spíše se snažil zprostředkovat vlastní vnímání, jakési vnitřní obrazy, ...

Radost je lehkost, vánek, studená voda

537 Kč
Poslední věta - 35%
(1x)
Realistický a lidský román o bezmoci, křivdách, obětavosti i smíření od bestsellerové autorky Lisy Genovy.

Poslední věta

52 Kč
34 Kč
Poslední jednorožec
(1x)
Poslední jednorožec, slavná kniha Petera S. Beagla plná poetiky, čar a kouzel, v sobě skrývá také spoustu lehce humorného nadhledu, což je natolik neotřelá a pestrá kombinace, že se dodnes po právu těší celosvětové oblibě.
Ukázky

Poslední jednorožec

358 Kč
Radostná věda
Hutný soubor aforismů, který původně vznikal jako přípis k jednomu z předchozích děl, shrnuje v podstatě všechny Nietzschovy základní myšlenky v podobě poetické prózy.

Radostná věda

358 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>