Nejprodávanější Kniha - březen 2024

Úzkosti a jejich lidé
(8x)
Bláznivá komedie o skupince rukojmích zajatých při prohlídce bytu.

Úzkosti a jejich lidé

269 Kč
Bitvy, které změnily svět
(1x)
Kolik bitev v dějinách lidstva změnilo současný svět?

Bitvy, které změnily svět

809 Kč
Elementární etudy
Sbírka klavírních etud je určena pianistům od 2. ročníku výše. Progresivně řazená cvičení klasických autorů jako je Czerny, Köhler, Lemoine či Duvernoy shrnuje základní technické problémy prstové techniky na elementárním stupni nástrojové hry.

Elementární etudy

224 Kč
Fenomén - schody Evy Jiřičné jako umělecký objekt
Schody a jejich funkce, symbolika, typologie. Fenomén schodů v kontextu tvorby Evy Jiřičné a fotograficky dokumentované vybrané příklady jejích schodišť. Autorský text a rozhovor s Evou Jiřičnou.

Fenomén - schody Evy Jiřičné jako umělecký objekt

315 Kč
Kouzelné časy
(1x)

Povznášející akvarelové obrazy a srozumitelná posilující poselství známé americké umělkyně Jody Bergsma vám pomohou spojit se s vaší vnitřní silou a s kouzlem přítomného okamžiku.

Kouzelné časy

195 Kč
Kudy projde jehla
Tomas, řečený Tomi, problémový levák, palice dubová, drzoun a šikula, je v roce 1944 ve věku čtrnácti let s celou rodinou odvlečen z rodného Maďarska do koncentračního tábora.

Kudy projde jehla

358 Kč
Kulový blesk
(3x)
Divoce imaginativní scifi román od autora bestsellerové trilogie Vzpomínka na Zemi.
Ukázky

Kulový blesk

359 Kč
Loutkář z Krakova
(1x)
V knize se originálně protnou dva světy: kouzelná říše panenek a reálný, nacisty okupovaný Krakov. Když do země panenek vtrhnou obrovské, kruté krysy, panenku Karolínu odnese tajemný vítr do jednoho krakovského hračkářství.
Ukázky

Loutkář z Krakova

268 Kč
Maxl žhář
Tragický příběh tesaře, smolaře a posléze psance a vězně Maxla Novotného ze Žďáru unese čtenáře do druhé půli devatenáctého století, do nelehkých dob, kdy v českých vsích práce nebyla a zbýval jen hlad, vojna, zoufalství, zrada a zločin.

Maxl žhář

44 Kč
Mým vrstevníkům a jiné fejetony
O tom, jak je prospěšné vést korespondenci s mrtvými, o zážitcích v České televizi srovnatelnými s požitím halucinogenů, krajových odlišnostech, 4D realitě - anebo třeba o tom, jak lze skloubit profesionální skateboarding s láskou ke knihám.

Mým vrstevníkům a jiné fejetony

233 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>