Nejprodávanější knihy - duben 2024

Severská mytologie II.- III.

Severská mytologie v podání Neila Gaimana je ještě mytičtější než kdy předtím. Je proto pochopitelné, že autorův dvorní adaptátor Philip Craig Russell neváhal a převedl bestseller do komiksové podoby.

Ukázky

Severská mytologie II.- III.

898 Kč
Sharko
(1x)
Oblíbené duo kriminalistů versus upíří sekta. Další případ z brutálně napínavé série!
Ukázky

Sharko

404 Kč
Simpsonovi 4/2024
Levák Bob se vrací! Tedy, je stále za mřížemi, ale i tam dokáže škodit… zvláště, když dostane na starost opravu Bartova školního autobusu. Ten je i v dokonalém stavu smrtící pastí, a co teprve, když se do něj pustí Bartův úhlavní nepřítel.

Simpsonovi 4/2024

44 Kč
Skrytá pokladnice přírody
(1x)
Tři knihy ve své době známého montanisty a hermetického přírodovědce Johanna Gottfrieda Jugela (1707–1786) předložené v tomto sborníku mají nejlépe vystihovat autorovu filosofickou koncepci, kterou by snad bylo možné nazvat hledáním božského počátku.

Skrytá pokladnice přírody

447 Kč
Slunce života
Román o hledání vlastní hodnoty, o snaze vystoupit z vlastního stínu a najít ve svém životě slunce. O zdánlivě lehkém úkolu najít lásku k sobě samému, obejmout se.
Ukázky

Slunce života

314 Kč
Smíš zůstat mrtev
Próza Smíš zůstat mrtev zaujala Alexandra Klimenta. Bodovala v soutěži Knižního klubu. Obdržela Čestné uznání Ceny Bohumila Polana. Pro rozhlas část četl Pavel Kikinčuk (zpívala k tomu Iveta Bartošová).

Smíš zůstat mrtev

108 Kč
Snídaně se Senekou
Mezi stoiky Seneca vyniká hlubokým psychologickým vhledem do lidské povahy, ctižádosti i obav. Jako první učenec západního světa důkladně zkoumal psychologii konzumerismu.

Snídaně se Senekou

439 Kč
Srbsko a Černá hora
Další z řady našich průvodců po Balkáně. Průvodce nejen po horách po Srbsku a Černé hoře. Všimneme si měst i historických reigonů, ale těžiště knihy leží v popisech horských oblastí a tras pro pěší turistiku.

Srbsko a Černá hora

441 Kč
Stradivárky z vinylu
Život tryská za životem počátkem i koncem, každý kolaps je o naději. Loterie genů v pozemském osudí přebývá v symbióze vědy a umění, na vlásku víry v pravdu visí dějiny. Rukou houslisty mraky se rozpouští, noty objaly svět líbeznou melodií.

Stradivárky z vinylu

252 Kč
Strach a učení
Publikace podává podrobný výklad o roli emocí v procesu učení.

Strach a učení

269 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>