Nejprodávanější knihy - květen 2024
partnerské vztahy

Prostě vztahy - 11%
(1x)
Že důležité vztahy v našem životě nejsou jen ty partnerské či intimní, ukazuje nejnovější kniha psychoterapeuta Honzy Vojtka. Dívá se na vztahy z širší, pro někoho možná překvapivé perspektivy.
partnerské vztahy

Prostě vztahy

296 Kč
263 Kč
Komunikace s lidmi s demencí - 11%
Dobře komunikovat znamená dobře pečovat. Kniha představuje základy komunikace při péči o pacienty, ale zaměřuje se zejména na osoby s demencí. Důležité je, aby se člověk s demencí cítil respektovaný a oceňovaný (hovoří se o tzv. validaci).
partnerské vztahy

Komunikace s lidmi s demencí

224 Kč
199 Kč
Vztahy a pasti - 11%
(5x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
partnerské vztahy
Ukázky

Vztahy a pasti

296 Kč
263 Kč
Život s narcisem
(2x)
Knihy Lucie Jandové, kde se dotýká podstaty a následků rodičovských zranění, si zase našly početný okruh čtenářů. Výsledkem spolupráce obou autorů je kniha o problematice narcismu, psychopatie a toxických vztahů. Čím to, že jich přibývá?
partnerské vztahy

Život s narcisem

171 Kč
Jsem holka? Jsem kluk? - 11%
Publikace Jsem holka?
partnerské vztahy
Ukázky

Jsem holka? Jsem kluk?

269 Kč
239 Kč
Rande na osm způsobů - 11%
Znáte výzkumy amerického psychologa Johna Gottmana, který tvrdí, že poté, co bude 15 minut sledovat rozhovor mezi vámi a vaším partnerem, s více než devadesátiprocentní pravděpodobností odhadne, jestli spolu budete i za deset let?
partnerské vztahy

Rande na osm způsobů

323 Kč
287 Kč
Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky - 11%
Jaké je to být mámou čtyř, šesti, devíti dětí? Jak žijí rodiny, kde jsou v ložnici minimálně čtyři dětské postele? Sedmi rozhovorům, kterým dominují ženy - mnohamámy, sekundují dva rozhovory s muži, protože kde je máma, je i táta.
partnerské vztahy
Ukázky

Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky

312 Kč
278 Kč
Mozaika duše - 11%
(1x)
Duševní zdraví a kvalitní vztahy podle známého terapeuta.
partnerské vztahy
Ukázky

Mozaika duše

359 Kč
319 Kč
Pavučina minulosti - 11%
(1x)
Je možné žít kvalitní život, přestože dětství pro nás byla takřka jednolitá hrůza a formovala nás rodina, která závažnou patologii vydávala za normu? Životní motiv od raného dětství zneužívané Zuzky, jejíž příběh přinesla Hra na pavoučka.....
partnerské vztahy

Pavučina minulosti

269 Kč
239 Kč
10 minut denně pro váš vztah - 11%
Jako vaše sportovní výkony závisí na pravidelném cvičení, tak váš vztah stojí na práci s emocemi. Nečekejte na krize, abyste se pak snažili zachraňovat, co se dá. Začněte na svém vztahu pracovat právě teď!
partnerské vztahy

10 minut denně pro váš vztah

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>