Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červen 2024
gastronomie

Gastronomie českého středověku: Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali - Monika Černá-Feyfrlíková - 10%
Nové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích.
gastronomie

Gastronomie českého středověku

399 Kč
359 Kč
Evoluce českého jídla - Christian Szabo - 10%
(1x)

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá!

gastronomie
Ukázky

Evoluce českého jídla

378 Kč
340 Kč
Besky. Pečeme nebesky - Veronika Beskydiarová - 10%
Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom. Každý máme rád pocit, když to prostě vyjde.
gastronomie

Besky. Pečeme nebesky

559 Kč
503 Kč
Jeden koktejl nestačí - Alexander Mikšovič - 10%
Publicista a bartender emeritus Alex Mikšovic ve své nové knize uvádí, jak připravovat oblíbené koktejly Jamese Bonda.
gastronomie

Jeden koktejl nestačí

499 Kč
449 Kč
Malá diabetická kuchařka - Vladimíra Havlová, Simona Kratochvílová - 10%
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.
gastronomie

Malá diabetická kuchařka

229 Kč
206 Kč
Vidličkou po mapě: ...aneb gastronomická odysea a jiná kulinářská dobrodružství - Dagmar Heřtová - 10%
(6x)
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody?
gastronomie
Ukázky

Vidličkou po mapě

498 Kč
448 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody: Poznejte rozdíl - Frank Hecker, Katrin Heckerová - 10%
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

gastronomie

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

149 Kč
134 Kč
Les a louka na talíři: 150 receptů z divoké kuchyně - Ulla Mayer-Raichle, Gisula Tscharner - 10%
Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich.
gastronomie

Les a louka na talíři

149 Kč
134 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek - 10%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

330 Kč
297 Kč