Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
přírodní vědy

Vyčerpání zdrojů - 11%
(1x)
V roce 1798 publikoval anglikánský kněz Thomas Malthus první a nejslavnější tezi o vyčerpání zdrojů. Absolutní chudoba mas je neodvratná, protože zdroje jsou omezené a jakékoli zlepšení životních podmínek je brzy vymazáno růstem populace.
přírodní vědy

Vyčerpání zdrojů

179 Kč
159 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
přírodní vědy

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Proklaté skoky - 11%
Kniha obsahuje třináct poutavě napsaných příběhů o tajuplných dějích mikrosvěta a jejich roli ve světě lidském. Kniha doplňuje sérii, jejíž součástí jsou například tituly Z kuchyně do vesmíru, Jak vznikal svět či Duchové vesmíru.
přírodní vědy

Proklaté skoky

270 Kč
240 Kč
Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
přírodní vědy

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Africká abeceda
Lvy, slony, zebry, žirafy většinou dobře známe, ať již ze ZOO nebo z televizní obrazovky. Co je anhinga, kde roste baobab, jak vypadá daman a jak snovač?
přírodní vědy

Africká abeceda

89 Kč
Čísla - 11%
Co to jsou čísla? Kolik jich rozlišujeme druhů? Proč Pythagora tolik zajímala čtvercová a trojúhelníková čísla? Lze najít nějakou souvislost mezi takzvanými dokonalými čísly a prvočísly? Existují vůbec čísla, která by nebyla ničím zajímavá?
přírodní vědy

Čísla

203 Kč
180 Kč
Atlas minerálů a hornin - 120 nejkrásnějších kamenů - 11%
Fascinuje vás svět hornin a minerálů? Pak je tato kniha určena právě vám.
přírodní vědy

Atlas minerálů a hornin - 120 nejkrásnějších kamenů

206 Kč
183 Kč
Organická chemie - 11%
Učebnice organické chemie J. McMurry: Organic Chemistry patří mezi standardní příručky, podle kterých se studenti na řadě amerických univerzit (a nejen amerických) učí základům moderní organické chemie a která se dočkala řady aktualizovaných vydání.
přírodní vědy
Ukázky

Organická chemie

1 440 Kč
1 280 Kč
Gödel, Escher, Bach - 6%
(9x)
Hlavním cílem této mimořádné knihy na pomezí metamatematiky, informatiky, filozofie a kognitivní psychologie je zkoumání, co jsou a odkud se berou základní atributy člověka - vědomí a inteligence.
přírodní vědy
Ukázky

Gödel, Escher, Bach

848 Kč
798 Kč
Chemie bez fobie - 11%
Kniha se věnuje dějinám fobie z chemie a přesvědčivě ukazuje, že naše obavy velmi častou plynou jen z nepochopení, nedostatku informací nebo neznalosti.
přírodní vědy
Ukázky

Chemie bez fobie

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 572 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 58 > >>