Nejprodávanější Kniha v roce 2024
přírodní vědy

Dopamin - 11%
Proč jsme tak posedlí věcmi, po nichž toužíme, ale po jejich dosažení o ně rychle ztratíme zájem? Jak to, že se vášeň tak rychle mění ve lhostejnost? Z jakého důvodu tolik lidí upadá do pasti závislostí?
přírodní vědy
Ukázky

Dopamin

359 Kč
319 Kč
Umění zkratky - 11%
Ve vytváření zkratek, které nám usnadňují život tím, že nám šetří čas a námahu, vyniká zvláště matematika - ta je v podstatě uměním vymýšlet zkratky.
přírodní vědy
Ukázky

Umění zkratky

359 Kč
319 Kč
Anorganická chemie - 11%
Anorganická chemie přináší studentům i učitelům jasně a srozumitelně podaný úvod do teoretických principů anorganické chemie doplněný skvělými ilustracemi.
přírodní vědy
Ukázky

Anorganická chemie

1 440 Kč
1 280 Kč
Příroda České republiky - 10%
Úvod knihy pojednává o životním prostředí živočichů na našem území, o nepůvodních druzích a jejich významu, o druzích žijících s člověkem, o praktickém významu živočichů, problematice jejich ochrany a systematickém členění.
přírodní vědy

Příroda České republiky

527 Kč
476 Kč
Organická chemie - 11%
Učebnice organické chemie J. McMurry: Organic Chemistry patří mezi standardní příručky, podle kterých se studenti na řadě amerických univerzit (a nejen amerických) učí základům moderní organické chemie a která se dočkala řady aktualizovaných vydání.
přírodní vědy
Ukázky

Organická chemie

1 440 Kč
1 280 Kč
Gödel, Escher, Bach - 6%
(9x)
Hlavním cílem této mimořádné knihy na pomezí metamatematiky, informatiky, filozofie a kognitivní psychologie je zkoumání, co jsou a odkud se berou základní atributy člověka - vědomí a inteligence.
přírodní vědy
Ukázky

Gödel, Escher, Bach

848 Kč
798 Kč
Chemie bez fobie - 11%
Kniha se věnuje dějinám fobie z chemie a přesvědčivě ukazuje, že naše obavy velmi častou plynou jen z nepochopení, nedostatku informací nebo neznalosti.
přírodní vědy
Ukázky

Chemie bez fobie

296 Kč
263 Kč
Hmota a touha - 11%
Andreas Weber (nar. 1967 v Hamburku), mezinárodně uznávaný biolog a filosof, se ve své knize Hmota a touha zabývá ekologií a dává jí nový rozměr. Pojímá ji jako něžné pěstování vztahů, touhu po spojení a vyjadřování těchto tužeb našimi těly.
přírodní vědy

Hmota a touha

303 Kč
270 Kč
Umění odhadu - 11%
Naši předkové si již před mnoha staletími dokázali spočítat, kdy znovu dojde k zatmění Slunce či Měsíce. V 17. století se řada vědců začalia ptát, zda bychom nemohli spočítat i věci, jejichž povaha se na první pohled jakémukoliv výpočtu vzpírá.
přírodní vědy

Umění odhadu

189 Kč
168 Kč
Energie - 11%
(1x)
Navýsost aktuální kniha o možnostech využití energie, její produkci i vlivu na změny klimatu z pera světově uznávaného vědce.
přírodní vědy
Ukázky

Energie

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 585 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 59 > >>