K prevenci a léčbě chorob používá tradiční čínská medicína (TČM) již po mnoho let terapii jídlem. Před více než 400 lety shromáždil lékař a přírodovědec Li Shizhen (1518–1593) tyto znalosti v obsáhlém spisu nazvaném Soupis bylin a stromů.
Publikace o bylinkách a koření je praktickým rádcem pro všechny bez rozdílu věku i pohlaví. Vždyť každého z nás sem tam postihne nějaký ten neduh, všichni občas rádi mlsáme, a hlavně často vaříme. A to bez koření nejde.
Péče o dítě, spánek, kojení, krmení, tipy na chytré pomocníky v domácnosti, ale také nápady, jak si zachovat životní prostor jako žena, partnerka i milenka.
Ohnivé bylinkové nápoje ve službách imunity. Zůstat zdravý, posílit svůj imunitní systém a při tom si vychutnávat autentické nápoje – kdo by to nechtěl?
Gen, který vám brání zhubnout. Jiný gen, jenž vás „nutí“ jíst sladké. Další gen zaviní, že sice shodíte pár kilo, ale vzápětí je zase naberete – plus dvě kila navíc.
Kniha je unikátním průvodcem na cestě k lepším menstruačním cyklům prostřednictvím přírodní léčby – například stravou, doplňky stravy, herbální medicínou a bioidentickými hormony.