Nejprodávanější tituly v roce 2024
zdraví a životní styl

Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
Homeopatie a sport - 20%
První kniha tohoto zaměření na českém trhu podává v neobvyklé šíři velmi praktické informace o možnostech využití homeopatie ve sportovní medicíně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Homeopatie a sport

203 Kč
162 Kč
Chrápání
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě – a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu.
zdraví a životní styl

Chrápání

89 Kč
Kniha čínského umění léčby - 11%
Použijte prastaré, cenné léčivé znalosti ze střední říše. Ústředním bodem tradiční čínské medicíny (TCM) – exaktní a systematické vědy a celostně orientované léčebné metody – je povzbuzování životní energie čchi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kniha čínského umění léčby

359 Kč
319 Kč
Magie kamenů - 20%

Kameny jsou nejen krásné, jsou i mocné a lidstvo provázejí od počátku existence. Potřebujete pomoc? Možná stačí jen dotknout se kamene... rukou i srdcem.

zdraví a životní styl
Ukázky

Magie kamenů

79 Kč
63 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
zdraví a životní styl

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.
zdraví a životní styl

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
Zdraví v ohrožení - 11%
(1x)
Kniha přináší velmi hořkou pravdu o průmyslově vyráběném rafinovaném cukru. Je určena lidem, kteří chtějí poznat všechny neblahé důsledky jeho konzumace, zbavit se svojí závislosti na něm a doslova tak zachránit svoje ohrožené zdraví.
zdraví a životní styl

Zdraví v ohrožení

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 591 - 600 z 659 položek
<< < 1 .. 58 59 60 61 62 .. 66 > >>