Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
osobní rozvoj

Přírodní kosmetika pro každý den
Chcete mít v koupelně vlastnoručně vyrobenou přírodní kosmetiku, která neobsahuje konzervační látky a chemické přísady, tak obvyklé u kupovaných výrobků?
osobní rozvoj

Přírodní kosmetika pro každý den

134 Kč
Řeč emocí - 11%
(1x)
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme.
osobní rozvoj

Řeč emocí

413 Kč
367 Kč
Sebekoučink - 11%
Tato kniha vám přehledně ukáže, jak se stát svými vlastními celoživotními kouči: jak si ujasnit, kdo jste, co chcete, jak toho dosáhnout, kde vzít odvahu, jak vytrva
osobní rozvoj

Sebekoučink

89 Kč
79 Kč
Skvělý šéf - 11%
Jak řídit své spolupracovníky, aby byli motivovaní a spokojení? Proč je tak málo vynikajících nadřízených? Seznamte se s inovativním způsobem vedení, který je přínosný pro zaměstnance a týmy i pro růst osobnosti manažera.
osobní rozvoj

Skvělý šéf

269 Kč
239 Kč
Terapie chaosem - 11%
Kniha Terapie chaosem: Pokus o pochopení současné neklidné společnosti nabízí odlišné vnímání chaosu v lidském životě. Je třeba jej přestat vnímat jako negativní narušení panující harmonie, nesoucí s sebou pouze rozostření stávajících hranic.
osobní rozvoj

Terapie chaosem

264 Kč
234 Kč
Trauma každodenního života - 11%
(1x)
Epstein vysvětluje, že trauma je univerzální zkušenost, která se neřídí lidskou logikou a nemusí nás nutně zničit, naopak v nás může probudit schopnost vztahovat se a být vnímavý vůči utrpení druhých.
osobní rozvoj

Trauma každodenního života

358 Kč
318 Kč
Vina: Prométheovský úděl - 11%
Pocity viny či zahanbení prožije v životě snad každý. Pokud se ve vztahu k autoritám (ať již jsou jimi rodiče, společnost nebo Bůh) prohřešíme proti normám a pravidlům, zákonitě se dostaví pocit viny.
osobní rozvoj

Vina: Prométheovský úděl

89 Kč
79 Kč
Vůdce, který nepotřeboval žádný titul - 11%
Ve své knížce autor mezinárodního bestselleru Mnich, který prodal své ferrari vypráví příběh Blaka Davise, nepříliš úspěšného prodavače, jemuž se v osobním ani pracovním životě nijak zvlášť nedaří a který žije ze dne na den bez cíle a smyslu, ...
osobní rozvoj

Vůdce, který nepotřeboval žádný titul

250 Kč
222 Kč
Vzpoura vědomí aneb Teslovo evangelium - 11%
Kniha Vzpoura vědomí aneb Teslovo evangelium volně navazuje na teze, výzkumy známého fyzika a vynálezce Nikoly Tesly. Osobitým jazykem autora vysvětluje a rozvíjí poznatky na téma vesmír, vibrace, frekvence a kvantové fyziky.
osobní rozvoj

Vzpoura vědomí aneb Teslovo evangelium

241 Kč
214 Kč
Flow - 11%
Jedná se o jedno z nejznámějších témat pozitivní psychologie, které jeho autor označuje za podstatu lidského štěstí. Ve své slavné knize se věnuje mnohostranné aplikaci flow a hledá odpověď na otázku, do jaké míry jsme flow schopni sami navozovat.
osobní rozvoj

Flow

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 811 - 820 z 886 položek
<< < 1 .. 80 81 82 83 84 .. 89 > >>