Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
osobní rozvoj

Důvěrná slova - 11%
Mnoho lidí říká, že netuší, jak by se měli modlit. Oficiální modlitby jim jsou cizí a modlitba vlastními slovy jim činí potíže. Právě pro ně je tato sbírka modliteb, jež mají přirozený a vroucí jazyk a zároveň se týkají každodenních problémů.
osobní rozvoj

Důvěrná slova

179 Kč
159 Kč
Hledání svatyně - 50%
Nejen s odkazem na knihu knih, ale také na Řeholi svatého Benedikta, příběhy pouštních otců ale i inspirativní příběhy lidí dnešní doby, nám autor čtivým způsobem předkládá sedm základních kroků k vybudování vlastní niterné svatyně.
osobní rozvoj
Ukázky

Hledání svatyně

198 Kč
99 Kč
Chvíle po západu slunce - 11%
Osmdesátiletý autor pro osmdesátileté čtenáře.
osobní rozvoj

Chvíle po západu slunce

189 Kč
168 Kč
Chytré hlavičky - 11%
Aktivizační program Chytré hlavičky, jak jej po léta připravuje Anna Holínská se snaží doprovázet klienty Domovů důchodců ve Dvoře Králové nad Labem a může se s úspěchem coby inspirace přenést i kamkoliv jinam.
osobní rozvoj

Chytré hlavičky

107 Kč
95 Kč
Kudy do pohody - 11%
Kniha je čtivá, praktická a čtenáři v ní najdou snadno použitelné návody. Textem je provází pan Zkoumal. Jak napovídá jméno, je to člověk zvídavý a nesnáší fráze. Autorovi nedovolí, aby z této knihy udělal seznam.
osobní rozvoj
Ukázky

Kudy do pohody

89 Kč
79 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
osobní rozvoj

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Něco pro radost - 11%
Každý den se setkáváme s různými situacemi a překonáváme drobné nesnáze. Pokud je řešíte s nadhledem, trochou humoru a s úsměvem, může Vám být tato knížka malou inspirací.
osobní rozvoj

Něco pro radost

143 Kč
127 Kč
Procitnutí Evy - 11%
Rané emocionální zkušenosti zanechávají v těle stopy, které kódujeme jako informace a které v dospělosti ovlivňují náš způsob myšlení, cítění a jednání, ale naše vědomí je odmítá.
osobní rozvoj

Procitnutí Evy

223 Kč
198 Kč
Průlom v autismu - 11%
Jako chlapec byl Raun K. Kaufman silný autista. Takovou diagnózu mu určili mnozí odborníci, kteří mluvili i to, že má IQ menší než 30 a celý život bude muset strávit v nějakém ústavu. Po letech byl Raun promován na Brown University.
osobní rozvoj

Průlom v autismu

359 Kč
319 Kč
Přecitlivělost není slabost - 11%
Kniha Přecitlivělost není slabost poskytuje řadu konkrétních tipů, co dělat, aby se o sebe přecitlivělí lidé dokázali lépe postarat.
osobní rozvoj

Přecitlivělost není slabost

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 801 - 810 z 886 položek
<< < 1 .. 79 80 81 82 83 .. 89 > >>