Uvařte si více než 75 středozemských receptů, ve kterých zužitkujte vše, co je právě v sezóně. Začněte úvodem do středozemského stylu vaření a pokračujte přípravou receptů dle vlastního výběru.
Manželé Linkovi se dostali do povědomí české veřejnosti televizní show Linka, kde slavný jazzman Rudy přivítá hosta z hudebního světa, zatímco jeho manželka Anna uvaří pro všechny vynikající jídlo.
Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte...
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná.
Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie
Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.
Kuchařka představuje revoluční přístup k vaření zeleniny se zaměřením na chuť. Výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale i snadno připravitelné pokrmy pro hosty.
Knížka je nabitá stravovacími tipy, ověřenými radami a lákavými recepty na pokrmy připravené bez cukru. Poskytne vám vše, co potřebujete k tomu, abyste zlepšili své stravovací návyky a zřekli se cukru v potravinách.
K výběru konceptu kuchařky jste nás inspirovali vy, naši čtenáři a čtenářky.
Zeptali jsme se více než 1000 z vás a rychlé recepty vyhrály na plné čáře. Proto vám tentokrát darujeme tu nejcennější ingredienci, kterou je čas. Dali jsme dohromady
Vánoce bez obvyklých 5 kil navíc? Víme, jak na to! Novinka Jíme zdravě o Vánocích je pro všechny, kteří si chtějí užít klasické české svátky bez výčitek, a přitom nepřibrat. Dobré jídlo k Vánocům prostě patří. Chcete se v lednu vyhnout dietám?
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).
Výroba domácích likérů a tinktur vyžaduje hodně trpělivosti a spoustu času. Pokud ale vytrváte, odmění se vám vaše úsilí lahodnými nápoji, v nichž se snoubí chuť ovoce, bylin, medu či koření. Ta je následována neobvyklými vůněmi či barvou.
Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním.
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.