Marie J. Černická - Česká kuchařka ...

Česká kuchařka podle krevních skupin

Nakladatel: Eminent 2007
Rozebráno
170 Kč
pohlídat

Anotace

Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin. Autorka vychází ve svém pojetí z klasických pravidel medicíny a dietologie. Prvenstvím knihy je ovšem vnesení nového aspektu, který pozoruhodným způsobem rozšiřuje původní koncepci o význam Rh faktoru.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Česká kuchařka podle krevních skupin
Autor:
Černická, Marie J.
Nakladatel:
Eminent
EAN:
9788072813223
ISBN:
978-80-7281-322-3
Doporučená prodejní cena:
189 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 206 stran, česky
Rozměry:
15 × 21 cm
Rok vydání:
2007