Ladislav Kolbaba - Zrození zlatokopa

Zrození zlatokopa

Nakladatel: Sursum 2007
Není skladem
269 Kč
pohlídat

Anotace

Kniha je návodem jak se stát zlatokopem nejen v Česku. Návod jak rýžovat zlato včetně stovek fotografií ze všech světových soutěží v rýžování zlata. Naleziště, pánve, způsob rýžování, to vše zde najdete.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Konečně kniha, která na trhu chyběla. Je zajímavé, co se o zlatě a jeho rýžování dá napsat a co to zlato vlastně je. Koupil jsem dva krásné dárky svým synům a autorovy děkuji. Pěkné svátky.

Kniha se mi zdá být ojedinělá, ale neřadil bych ji mezi knihy cestovatelské. Patří spíše mezi hobby protože seznamuje čtenáře se zlatokopeckým náčiním a se zlatem vůbec. Nepopisuje cestu i když o ní jedná. Mezi cestovatelské nepatří. Snad mezi Hobby?

O zlatě jsem přečetl spoustu knih, ale něco podobného ne. Nevím, k čemu tohle přirovnat. Myslím si, že kniha je čtivá, ale pět hvězdiček bych jí nedal. Ty čtyři jsou bohatě. Nicméně, mám pro syna vánoční dárek. Autora znám.

Vzal jsem si za úkol seznámit širší veřejnost se zláštnostmi zlata a současně učím zlato rýžovat. Popisuji různé způsoby kde, jak, kdy a čím rýžovat. Seznamuji se světovou tradicí i kalendářem závodů. Já sám knihu řadím mezi hoby. Přeji Všem zajímavé čtení.

Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Zrození zlatokopa
Autor:
Kolbaba, Ladislav
Nakladatel:
Sursum
EAN:
9788073231521
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 100 stran, česky
Rozměry:
20 × 23 cm
Rok vydání:
2007 (1. vydání)