Eva Murtingerová - Sladkosti zcela bez cukru

Sladkosti zcela bez cukru: Srozumitelný postup i pro úplné laiky; Vhodné pro diabetiky v rámci jejich předepsané výživy

Nakladatel: Barrister & Principal 2008
Rozebráno
266 Kč
pohlídat

Anotace

Obsáhlá kuchařská kniha motivovaná snahou pomoci lidem, kteří mají zakázanou konzumaci cukru. Obsahuje 690 sladkých receptů a je rozdělena do devíti částí: 1. Kynutá těsta, 2. Jemné dezerty a koláče, 3. Čajové pečivo, 4. Vánoční pečivo, 5. Nepečené drobné zákusky, 6. Bábovky, 7. Dorty, 8. Odlehčené pečivo pro diabetiky s omezeným množstvím tuku, 9....
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
Moje nadšení pro tuto knihu je větší, než umím vyjádřit. Je to opravdu unikát mezi kuchařkami a to nejen svými recepty, ale i tím jak mistrně jsou jednotlivé postupy popsány. Autorka ve své knize dokázala, že je opravdovým mistrem v tomto oboru.
Už jsem dlouho nic tak dobrého nejedl, jako toto cukroví, - je lehké a s chutí tak akorát, aby nezbyla na jazyku jen chuť čistého cukru, což mne mnohdy odrazovalo. Je s podivem, u kolika druhů moučníků se dá cukr nahradit. Nikdy by mne to dříve nenapadlo. Respektoval jsem kombinaci receptů, upekl jsem vše přesně podle návodu a bylo to bezvadné!
Tato jedinečná kuchařka obsahuje fantastické množství receptů sladkého pečiva, ale bez cukru. Pro diabetiky a ty, kteří nechtějí používat cukr je to jako dar z nebe.
Mám ve svých omezených možnostech o požitek víc, který je pro mne rozhodující, protože jsem diabetik a léta je pro mne cukr tabu.Tento způsob náhrady sladkostí je pro mne velmi překvapivý, protože má lahodnou chuť a zjistil jsem, že se dá sníst i větší množství cukroví, aniž by působily nepříjemné potíže.Až na to, že si člověk musí hlídat nadměrné kalorie.Je to úžasné a díky za to!
Obdivuhodný výběr receptů,stručnost a srozumitelnost popisu práce,- vynikající výsledky při mých laických pokusech! Gratuluji autorce!
Byla to dlouhá anabáze, než jsme se dočkali vydání této skvělé kuchařky, myslím si, že na ni čekalo mnoho lidí, kteří nemohou konsumovat cukr. Recepty, které jsou v ní obsažené mne nezklamaly, jsou opravdu skvělé! Navíc je vše psáno srozumitelně, stručně a jasně, že když se držím přesného postupu zpracování, nemohu nic zkazit! Jsem za to opravdu...
Více
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Sladkosti zcela bez cukru
Autor:
Murtingerová, Eva
Nakladatel:
Barrister & Principal
EAN:
9788087029350
ISBN:
978-80-87029-35-0
Doporučená prodejní cena:
295 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 348 stran, česky
Rozměry:
16 × 23 cm
Rok vydání:
2008 (1. vydání)