Sandra Wagnerová - Zahrada ...

Zahrada pozemských rozkoší

Nakladatel: Čas 2012
Rozebráno
229 Kč
pohlídat

Anotace

Krásná psycholožka Miroslava Skalská, pracující na ženském oddělení zařízení pro léčbu závislostí, by mohla být ve svých pětatřiceti letech spokojená - má manžela, dospívajícího syna i zajímavou a prestižní práci. Postupem času si však uvědomuje, že chce od života mnohem víc. Spouštěcím okamžikem takového prozření mohl být rozhovor s charismatickým...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
Knížku jsem nedávno dostala k narozeninám. A mužu říct, že to byl velmi pěkný dárek. Čtu ji jedním dechem a moc se mi líbí.....Kdo si chce u knížky odpočinout a přijít na jiné myšlenky mužu jen doporučit.
Moc zajímavá knížka, popisující část života úspěšné psycholožky,přečetla jsem jí doslova jedním dechem,super !!!
Neotřelý pohled autorky do léčby žen v těžkém alkoholismu a zároveň velmi intimní zpověď psycholožky léčící je z jejich neduhů. Příběh má v sobě napětí, poučení, smutek i humor. Přečetla jsem to doslova jedním dechem, proto velmi doporučuji.
Pěkné čtení na dovolenou. Mirka
Tuto knihu doporučuji hlavně ženám,které mají rády knihy ze současného života, takového jaký je. Je to zajímavý pohled psycholožky na různé příběhy lidí, kteří se dostali téměř na dno a zkoušejí se znovu postavit na nohy. Zárověň se zde odehrává i její vlastní životní příběh, který taky není bez problémů. Kniha je dobře napsána, neodložíte ji z rukou.
Ještě nemám dočteno, ale je to psáno ve stylu "současné" červené knihovny: po hrdince najednou (po té co si zkrátila vlasy a nasadila čočky místo brýlí) šílí muži i ženy v jejím okolí, ona nikoho neodmítá a aby to nebylo jen "o tom" je tam například podrobný popis italských památek nebo stavy její duše. Neskutečné dialogy s kamarádkou i ostatními - prostě červená knihovna, nic víc.
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Zahrada pozemských rozkoší
Autor:
Wagnerová, Sandra
Nakladatel:
Čas
EAN:
9788087470565
ISBN:
978-80-87470-56-5
Doporučená prodejní cena:
269 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 224 stran, česky
Rozměry:
12 × 20 cm
Rok vydání:
2012