Iva Hercíková, Halina Pawlowská, Michal Viewegh - Tři v háji

Tři v háji

Nakladatel: Motto 2013
Tři v háji

Tři v háji

215 Kč
Rozebráno
215 Kč
pohlídat
Rozebráno
215 Kč
pohlídat

Anotace

Společný román tří autorů, který vycházel na pokračování v časopise Šťastný Jim. Příběh lidí, kteří chtějí lásku, ale také sex, příběh jejich spletitých a vzájemně se proplétajících vztahů uprostřed současné hektické doby.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení
,a proto mě kniha dobře pobavila. Ke konci už ale bylo vidět,že sami autoři asi nevědí,jak vše uvést do zdárného konce,tak mě to přijde trochu seslátané.Ale je to pohodovka,líbí se mi zde myšlenkové pochody všech zúčastněných,protože jsou právě takové v reálném životě.
kniha mi byla doporučena jako něco naprosto fantastického a hlavě humorného do začátku do konce, bohužel, mě osobně to tak nepřišlo. Naprosto souhlasím s popisem knihy v podtitulku. Je to lehké prázdninové čtení s někdy bezduchými dialogy. Zasmějete se také, ale že by jste se chechtali to ne. Musím říct, že mě osobně kniha zklamala, ale asi hlavně...
Více
Jsem rád, že jsem si tuto knihu jen půjčil a nikoliv koupil. Peníze za ní utracené totiž považuji za naprosto vyhozené. Za ty bláboly, sexuální zvrhlosti a nechutnosti, kterými tato kniha přímo kypí mi cena téměř 200,- Kč přijde silně přemrštěná, leč jméno autorů se prodává asi samo. Při čtení se mi často téměř zvedal se žaludek, ale stále jsem...
Více

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Pawlowská, Halina; Hercíková, Iva; Viewegh, Michal - Tři v háji

(...) Pokud autoři skutečně až do zveřejnění předchozí kapitoly nevěděli, o čem bude, vypořádali se vskutku pružně s dějovými zvraty a "naschválnostmi" svých kolegů. Příběh nepostrádá návaznost a je zajímavé pozorovat, jaké předchozí události se ten který autor "chytil" a rozhodl se ji rozvést.
Kniha, která takto vznikla, je velmi čtivá a vtipná.

Když tři známí autoři píšou společně o lásce a sexu

(...) V úhrnu se dá na knihu dívat dvojmo: kriticky jako na zbytečný poklesek autorů, kteří mají na víc, nebo smířlivě a spravedlivěji, jako na vpravdě letní čtení, které nemá smysl poměřovat kritérii ambiciózních próz - to zřejmě ani nebylo záměrem. Knize nelze upřít čtivost, humor a rychlý děj, naopak místy mohou vadit banální metafory o smyslu života, poněkud jednoduchý slovník a bezduché dialogy. (...) Společnými silami se autoři vyhnuli hlavnímu úskalí pokračovacích románů, totiž poslepovaným historkám bez uceleného příběhu a výrazných charakterů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Tři v háji
Autor:
Hercíková, Iva, Pawlowská, Halina a Viewegh, Michal
Nakladatel:
Motto
EAN:
9788072469994
ISBN:
978-80-7246-999-4
Doporučená prodejní cena:
239 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 224 stran, česky
Rozměry:
12 × 19,3 cm
Rok vydání:
2013 (3. vydání)