Snížená cena Skladem

Bez lepku a chutně!: Jak vařit z přirozeně bezlepkových surovin

Nakladatel:  Synergie 2014
Skladem
Na prodejnách 
Možné zakoupit na následujících prodejnách (za běžnou cenu bez internetové slevy):
Stav skladu na prodejnách bez záruky.
-68%
399 Kč
127 Kč

Anotace

V této kuchařce se dozvíte všechno, co potřebujete k životu bez lepku - jaké potraviny kupovat, co jíst a na co si dát pozor, ale hlavně se naučíte jak vařit a péct bez lepku a přesto chutně. Autorka používá pro své recepty silu přirozeně bezlepkových potravin, které máme k dispozici, a učí nás, jak je upravit s fantazií a tak, aby si na nich mohl...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Kniha mi také velmi rozšířila obzory v problematice celiakie, alergie na lepek i nesnášenlivosti lepku. O rizikových potravinách, skrytých rizicích v hotových potravinách i o nepřeberném množství přirozeně bezlepkových potravin. Je to výtečný zdravotní průvodce a následně vám zažene všechny chmury z tohoto vážného onemocnění a nabídne novou perspektivu v kuchyni, která se vám jistojistě zalíbí.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Bez lepku a chutně!
Autor:
Dupin, Olivia
Nakladatel:
Synergie
EAN:
9788073702724
ISBN:
978-80-7370-272-4
Originál:
The Complete Guide to Naturally Gluten-Free Foods
Překlad:
Strnadová, Lenka
Popis:
1× kniha, brožovaná, 224 stran, česky
Rozměry:
19 × 23,5 cm
Rok vydání:
2014 (1. vydání)