Sandor Ellix Katz - Síla přírodní fermentace
Skladem

Síla přírodní fermentace: Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Nakladatel:  Grada 2015
Skladem
-10%
297 Kč
267 Kč

Anotace

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Síla přírodní fermentace
Autor:
Katz, Sandor Ellix
Nakladatel:
Grada
EAN:
9788024752143
ISBN:
978-80-247-5214-3
Originál:
Wild Fermentation
Překlad:
Ouhrabková, Zuzana
Popis:
1× kniha, brožovaná, 256 stran, česky
Rozměry:
14,4 × 20,5 cm
Rok vydání:
2015 (1. vydání)