kol. - Jak nakupovat a ...
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Nakladatel: Apetit
2015
332
False
1
127
2
4
24
205798
0
Do oblíbených
Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si zboží do oblíbených.
- 10%
332 Kč
běžná cena 369 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso
269 Kč
- 10%
269 Kč
běžná cena 299 Kč
Anotace
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem...
Zobrazit celý textNa 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem...