Joy Manningová - Co by měl ...

Co by měl kuchař dobře znát

Nakladatel: Esence 2018
Rozebráno
161 Kč
pohlídat

Anotace

K tomu, abyste se stali skvělými kuchaři, nepotřebujete drahé vychytávky, špičkové nože nebo poličku plnou exotického koření. Stačí vám k tomu užitečně a přehledně zpracované informace, které najdete v této knize. Naučíte se například převádět míry, zorganizovat si kuchyni, řezat a krájet nožem, zabránit cibuli, aby vás rozplakala, starat se o litinu a mnohem víc. Teď už skutečně vaříte!

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Co by měl kuchař dobře znát
Autor:
Manningová, Joy
Nakladatel:
Esence
EAN:
9788075497789
ISBN:
978-80-7549-778-9
Doporučená prodejní cena:
179 Kč
Originál:
Stuff Every Cook Should Know
Překlad:
Pavcová, Tereza
Popis:
1× kniha, vázaná, 144 stran, česky
Rozměry:
9,5 × 15,4 cm
Rok vydání:
2018 (1. vydání)