- Fermentované ...
Skladem Info OKO

Fermentované potraviny ke každému jídlu

Nakladatel: Alpha Book 2023
Skladem
403 Kč

Anotace

Lidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky od jogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. A naprosto právem!
Najdete v nich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

Kdo by nechtěl jíst co nejzdravěji...
Aktuality

Kdo by nechtěl jíst co nejzdravěji...

Robin Robertsonová: Revoluční kuchařka

85 receptů se zaměřením na příjem bílkovin, a to těch bezmasých. 

Mezi rostlinné zdroje bílkovin patří hlavně:

  • luštěniny (sója, ...

 |  nakl. Alpha book

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Fermentované potraviny ke každému jídlu
Nakladatel:
Alpha Book
EAN:
9788088428183
ISBN:
978-80-88428-18-3
Doporučená prodejní cena:
448 Kč
Originál:
Fermented Foods at Every Meal
Popis:
1× kniha, brožovaná, 192 stran, česky
Rozměry:
16 × 24 cm
Rok vydání:
2023 (1. vydání)