Dávej klukům dvě pusy, až tady nebudu....

/ Tomáš Weiss

Když vám řeknou, že umíráte a nemáte už moc času a vy máte ještě celkem malé děti...Existuje pro mámu nějaká blbější situace? Autor knihy Mámin seznam St John Greene popsal takovou situaci z - bohužel - osobní zkušenosti. Jako manžel, kterému sepisuje jeho žena důležité věci na které nemá zapomínat, až tady nebude....Audio podobu knihy načetl David Novotný.

Další články

Rádio Kosmas

Peter May postupně načítaný

Po Skále se teď na CD objevuje Muž z ostrova Lewis (čte Jiří Dvořák). Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. V řijnu vyjde poslední díl ostrovní trilogie - Šachové figurky. S autorem se navíc můžete setkat 22.7. v Brně a 24.7. v Ostravě na autorském čtení - víc viz Literární akce na OKU.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Marta Davouze: Dům v Bretani

Byla redaktorkou a ředitelkou Centra Franze Kafky, vytvořila zázemí dvěma synům a jednomu příliš dokonalému manželovi… Nyní žije v Bretani, na francouzském venkově, s jiným mužem. Myslela si, že je 100% městská, ale člověk míní a život mění.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Mnoho povyku kolem veřejného záchodku

Někde mezi Saturninem a prózami Karla Poláčka sedí v našich knihovnách Zvonokosy Gabriela Chevaliera. Výtečnou rozhlasovou dramatizaci teď vydal Radioservis.