Kdo tu koho vlastně drží pod zámkem?

/ Tomáš Weiss

Úředníček Frederick chce mít nablízku nějakou ženu. Chce, aby byla jeho. A tak ji unese a drží pod zámkem. Nechce ji ublížit, chce ji vlastnit. Jenže Miranda tím ubožákem začne hluboce pohrdat. Prvotina britského autora Johna Fowlese z roku 1963 nyní jako audiokniha. Čtou Jaroslav Plesl a Lucie Pernetová.

Další články

Rádio Kosmas

Jaké všechny úkoly jsme ochotni splnit, když si chceme pohrát?

Thriller GAME spisovatele Anderse de la Motte vychází jako audiokniha. Interpretace se zhostili herci Jan Zadražil a Petra Špalková. Jan Vondráček se ujal samotného hlasu záhadné HRY. Game se od pochmurně temných skandinávských detektivek v mnohém liší. Je velice vtipná, ironická a prošpikovaná popkulturními odkazy; ústřední postava má tendenci komentovat dění bonmoty v angličtině vyposlechnutými z amerických filmů, televizních seriálů nebo počítačových her.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Osudy Jiřího Suchého

Tak tedy: Vzpomínky mého bratra jsou úžasné! Pouze na jedno musím posluchače upozornit: Nechtějte, byť vás to bude velmi lákat, vyslechnout všechna ta vyprávění naráz, trvají skoro pět hodin.
 | Ondřej Suchý
Rádio Kosmas

Milá Lisbeth, tak co hackeš tentokrát?

Představuju si to asi takhle: první vlna ultras - zájemců už má touhle dobou knihu přečtenou (psáno den po vydání) a vědí své. Hackerová Salanderová prolomila všechny ochrany a vyzobla si z cízích počítačů, co potřebovala. Jenže se pochopitelně ukázalo, že se to mnoha lidem nelíbí. Bude potřebovat ochranu a pomoc Mikaela Blomkvista. Souběžně s tištěnou verzí byla připravena i audiokniha. Načetl Martin Stránský.