Do vody audio je četba deseti hlasy

/ Tomáš Weiss

Načíst dobře knihu je umění. Ale když se podaří rozepsat party textu pro deset hlasů, z audioknihy je rázem poslechové dobrodružství jiné kvality. To přesně se rozhodli ve OneHotBook udělat s novinkou autorky Dívky ve vlaku Pauly Hawkinsové. Jmenuje se Do vody a v hlavní roli je tůň Tonoucích.

 

Další články

Rádio Kosmas

Anna ze Zeleného domu, hrdinka už několika dívčích generací

Těžko najít knihu která je víc jak 100 let stará a která si v každé další generaci žen najde přirozené stoupenkyně, které o ní mluví jako o knize svého náctiletého života. Kanaďance Lucy Maud Montgomery se prostě povedlo napsat klasiku. Teď i k poslechu, s hlasem Kláry Sedláčkové Oltové.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Bugatti step Elišky Junkové

Vzpomínky první ženy za volantem, která vítězila v závodech Grand Prix. Eliška Junková dává nahlédnout do historie automobilismu u nás, a líčí, co obnášela příprava automobilového závodníka, vzrušení, krásu i rizika rychlého sportu. Když si v roce 1921 udělala řidičský průkaz, žen se stejným oprávněním existovalo jen pár desítek. Za pět let jako první žena na světě vyhrála mezinárodní závod automobilů.
 | OneHotBook
Rádio Kosmas

Filipovský čte Mikulášovy patálie - kdo by odolal!

„Když jsem přišel domů, maminka mi vynadala, že jsem přišel pozdě na večeři. Když jsou takoví, tak tedy bez milosti: Zítra uteču z domova. Tatínek s maminkou se budou hrozně trápit a já se vrátím až za spoustu let a budu strašlivě bohatý a budu mít auto a letadlo!" A tak dál - Kryšpín, Vendelín, Albín...a pochopitelně dohlížitel Polívka.