Tiché roky Aleny Mornštajnové jako audio

/ OneHotBook

"S moji novou knihou tentokrát vychází i audiokniha. Jakmile byla načtena, vydavatelství mě požádalo, abych si Tiché roky poslechla a zhodnotila, jak se mi zpracování líbí. Moje první myšlenka byla: Zase? Mám poslouchat text, který jsem sama napsala a který znám skoro zpaměti? A pak jsem si pustila prolog, první kapitolu a druhou… a hlasy interpretů mě vtáhly do děje a okouzlily natolik, že jsem si audioknihu poslechla celou."

Další články

Rádio Kosmas

Moje matka Marlene Dietrichová audio

Odolal jí jen málokdo. V roce 1930 okouzlila celý svět svou rolí varietní zpěvačky Loly ve filmu Modrý anděl. Jaký byl ale její skutečný život? Nebývale otevřené odpovědi na tyto otázky dává vzpomínková kniha, kterou napsala její dcera Maria Riva. Čtou Jana Stryková, Vilma Cibulková, Ivan Řezáč a Ester Valtrová.
 | Radioservis
Rádio Kosmas

Z nejlepšího táty je najednou ten nejhorší táta na světě?

Literární kritici dnes označují Davida Walliamse za nového Roalda Dahla a jeho vypravěčsky brilantní příběhy s překvapivou pointou a černým humorem dávají tomuto označení za pravdu. Jeho knihu Táta za všechny prachy (Bad Dad) načetl Jiří Lábus.
 | Tympanum
Rádio Kosmas

Američtí bohové audio

Stín se dostává po třech letech z vězení. Milovaná manželka Laura je po smrti a všechny jeho vyhlídky se rázem smrskly v chladnou prázdnotu. Cestou na pohřeb, v letadle zmítaném bouří, Stína osloví postarší muž jménem Středa a nabídne mu, aby vstoupil do jeho služeb. Knihu Neila Gaimana čte Kajetán Písařovic.