Mazaná šelma si vždycky najde cestu ze šlamastiky - fantastický pan Lišák

/ nakl. Tympanum

Farmáři Soudek, Suk a Stýblo jsou neustále vzteky bez sebe, protože z jejich kurníků co chvíli zmizí další slepička, boubelatá husička nebo krocan. Na nedalekém kopci totiž žije pan Lišák s paní Lišákovou a čtyřmi malými liščaty – a ti se přece musí něčím živit. Trojice však vymyslí plán, jak se zrzavé rodince dostat na kobylku. Pan Lišák je ale prohnanější než tušili… Audioknihu čte David Novotný.

Další články

Rádio Kosmas

Jako v nebi, jenže jinak audio

Devět hereckých osobností v dialogu s příběhy solitérů z Čech a Moravy, ve kterých nechybí mystika, svérázná moudrost a humor. Nová setkání Aleše Palána s lidmi, kteří svou životní filosofii žijí až do krajnosti je poselstvím o svobodě, která má mnoho podob. Od přátelství se zvířaty a blízkého vztahu s přírodou, až po skromný, utajený život jediného českého poustevníka nebo kočování ve starém vojenském náklaďáku.
 | Tympanum
Rádio Kosmas

12 pravidel pro život audio

Bestseller kanadského psychologa Jordana B. Petersona destiluje poznání o lidském charakteru a osudu do dvanácti pravidel, vyrůstajících z tradičních hodnot: zodpovědnosti za vlastní život i svět kolem sebe, víry v lidské společenství a vztah k nadosobním hodnotám. Autor klade důraz na (sebe)kázeň a svobodu, dobrodružství a zodpovědnost. Cituje odborné studie, opírá se o Bibli, klasické ruské romány i vlastní životní zkušenosti. Čte Aleš Procházka
 | Tympanum
Rádio Kosmas

Vždy v okamžiku, kdy všechno vychází, objeví se za zády osud s kusem olověné trubky v ruce

Nový koníček Bertieho Woostera – hra na banjo – trýzní obyvatele okolních bytů natolik, že s ním odmítají sdílet stejný dům. Rozhodnutí amatérského muzikanta odebrat se s nástrojem na venkovskou samotu ovšem nepotěší doposud věrného komorníka, který vystoupí z jeho služeb a přejde k baronu Chuffnellovi. P.G. Wodehouse: Díky, Jeevesi - čte Radek Valenta.