Megafon - podcast na téma Velký knižní čtvrtek - 18. března 2021

/ Tomáš Weiss, studio Soundguru

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Dnes nás čeká jediné téma – Velký knižní čtvrtek. Jeho jarní část startuje 18. března. V ten den se najednou před čtenáři objeví 12 novinek. A ten tucet knih nejrůznějších žánrů si dnes představíme. Paměti Woodyho Allena, povídky Bianky Bellové, další rozhovory Aleše Palána, knihu o Bobu Dylanovi, kniho od syna Alana Delona atd.

Další články

Rádio Kosmas

Megafon - podcast o knižních novinkách - druhý díl Grimm City, nový Borkovec, ironická katolička Ellisová atd....

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Čeká nás pokračování Grimm City s názvem Bestie, nový Borkovec, sarkastický text svérázné katoličky Thomas Ellisové, ale také kniha o liberalismu nebo vzpomínky matky 14. dalajlamy.
 | Tomáš Weiss, studio Soundguru
Rádio Kosmas

Megafon - podcast o knižních novinkách: Dracula, Hawking, Karásek, Sokol, audio Siddhárta atd.

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Tentokrát začneme komiksem Dracula a budeme pokračovat třeba poslední Hawkingovou knihou o vesmírných otázkách a třemi knižním rozhovory se zajímavými osobnostmi. V závěru uslyšíte ukázku z audio zpracování legendárního Siddhárty.
 | Tomáš Weiss, studio Soundguru
Rádio Kosmas

Megafon - podcast o knižních novinkách - mimo jiné Laurent Binet, Ted Chiang nebo Ian McEwan

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Knižní produkce navzdory teplotám uplynulých dnů nezamrzla, ale má se čile k světu. A tak jsme pro vás vybrali třeba nového Bineta a jeho konkvistu naruby, komplet povídek Teda Chianga, dalšího McEwana a k suchému únoru Ožralou Prahu.