Megafon - nejen o knihách v České televizi s Terezou Willoughby

/ Tomáš Weiss, Soundguru

Jako elév redakce kultury začínala Tereza Willoughby v České televizi zhruba před deseti lety. Kromě reportáží a rozhovorů se podílela také na moderování pořadu Kultura +. Krátce pracovala pro Seznam.cz, kde se kromě zpravodajského obsahu podílela na pořadu Šťastné pondělí. Příležitostně publikuje v řadě periodik a přednáší na Katedře multimédií Vysoké školy ekonomické v Praze. 13. října bude v Knihovně Václava Havla moderovat setkání autorů k zahájení Velkého knižního čtvrtku – podzim 2022.

Další články

Rádio Kosmas

Zemřela Hilary Mantelová - Na dotek - podcast Aktualně.cz: hostem Petra Viziny Michala Marková

S překladatelkou Michalou Markovou o "pornu" na stanici Český rozhlas Vltava i znejistění čtenáře, zda stojí na správné straně dějin, když je popisuje Hilary Mantelová.
 | Petr Vizina, Aktualne.cz
Rádio Kosmas

Megafon - podcast Kosmasu se Simonou Bagarovou o knize rozhovorů s pečovateli

Simona Bagarová pracuje už několik let se svojí neziskovkou MILA na zlepšení poměrů v domech pro seniory. Minulý rok vydala v nakladatelství Archa unikátní knihu rozhovorů s pečovateli. Nedávno se kniha Hořím dotiskovala a vznikla i její audio-podoba.
 | Tomáš Weiss, Soundguru
Rádio Kosmas

Na dotek - podcast Aktualne.cz, host Lucie Vaňková

"Můj otec je nepokrytá lež a moje matka je mizerná novinářská práce," oznamuje Ištván Jeseter, hlavní hrdina nového českého románu Putování leklé ryby, který právě vydalo nakladatelství Argo coby knižní debut scenáristky Lucie Vaňkové.