Megafon - podcast Kosmasu se Simonou Bagarovou o knize rozhovorů s pečovateli

/ Tomáš Weiss, Soundguru

Simona Bagarová pracuje už několik let se svojí neziskovkou MILA na zlepšení poměrů v domech pro seniory. Minulý rok vydala v nakladatelství Archa unikátní knihu rozhovorů s pečovateli. Nedávno se kniha Hořím dotiskovala a vznikla i její audio-podoba.

 

Hořím

395

Další články

Rádio Kosmas

Na dotek - podcast Aktualne.cz, host Lucie Vaňková

"Můj otec je nepokrytá lež a moje matka je mizerná novinářská práce," oznamuje Ištván Jeseter, hlavní hrdina nového českého románu Putování leklé ryby, který právě vydalo nakladatelství Argo coby knižní debut scenáristky Lucie Vaňkové.
 | Petr Vizina, Aktualne.cz
Rádio Kosmas

Na dotek - podcast Aktualne.cz, host Filip Ostrowski, nakladatelství Absynt

"Nebáli jsme se excelových tabulek. Ani toho, že o knize budeme mluvit jako o produktu," vzpomíná Filip Ostrowski s úsměvem na dobu před sedmi roky, kdy s Jurajem Koudelou založil nakladatelství Absynt. Od té doby spolu česky i slovensky publikují literární reportáže z celého světa, převážně od polských autorů a autorek.
 | Petr Vizina, Aktualne.cz
Rádio Kosmas

Megafon - s Jozefem Karikou o Trhlině, Propasti, Smršti, ale i o Hladu a Žízni

Nejprve psal knihy o magii a okultismu. Pro budoucího autora temných knih to vůbec nebyla špatná průprava. K většímu počtu čtenářů prorazil s knihami o slovenských mafiánech. Stal se několikrát nejprodávanějším autorem Slovenska. V roce 2014 otevřel ve své tvorbě dveře mystickým thrillerům a hororům. S knihou Trhlina se v roce 2017 definitivně prosadil se svými českými překlady v našich knihkupectvích. Hostem dnešního Megafonu je slovenský spisovatel Jozef Karika.