Mesiáš přijde v nejméně očekávaný okamžik - rozhovor s Martinem Vopěnkou

/ Čro Radiožurnál

Co je důležitější: minulost, nebo budoucnost? Spisovatel Martin Vopěnka má jasno. Alespoň soudě podle jeho knížek. „V budoucnosti se cítím svobodnější a kromě toho ji považuju i za důležitější,” neskrývá v rozhovoru s Lucií Výbornou spisovatel, který do studia Radiožurnálu přinesl svůj nejnovější román.

Další články

TV Kosmas

Kosmas a hudba....třeba Načeva

Kosmas se pustil do prodeje muziky na CD. Postupně svoji sekci Hudba doplňuje a rozšiřuje. Žánrově jde o široké rozkročení od jazzu až po cédéčka pro děti. Momentálně nejprodávanější je Hostina od Dagmar Voňkové, stálicemi jsou písničky Divadla Sklep, Vlasta Třešňák nebo Monika Načeva. Podívejte se do nabídky Hudba a pohrabte se v ní - uvidíte sami.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Warhol Gigant - největší kniha v historii Arga vyjde v září 2017

Takhle knihu představuje ředitel Arga Milan Gellnar. A OKO připomíná, že: tahle limitovaná edice bude v knihkupectvích stát 4500 Kč. Do konce července 2017 je možné si ji předkoupit za 2900 Kč. Víc info na www.warholgigant.cz
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

V říjnu 2017 přijde do kin Blade Runner 2047

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. Podle povídky Hamptona Franchera.