Alenka, která prochází zrcadlem

/ Tomáš Weiss

Samozřejmě, že po úspěchu první části muela přijít i část druhá. V hlavních rolích druhého dílu se stejně jako ve snímku Tima Burtona z roku 2010 objeví Mia Wasikowska a Johnny Depp. Režie se tentokrát chopil James Bobin.

Další články

TV Kosmas

První lichožroutí video z připravovaného filmu

Lichožrouti táhnou dál světem. Příběhy Pavla Šruta a Galiny Miklínové dál táhnou vítězně světem. Po překladech do několika jazyků včetně polštiny, španělštiny a slovinštiny, se právě dokončuje animovaný film, který by měl být v kinech na podzim 2016.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Heya heya, Scandinavia!

Skandinávská literatura bude hlavním hostem letošní pražského knižního veletrhu Svět knihy, který proběhne na Výstavišti od 12. do 15. května. Přijede 17 severských autorů a o všech těch Švédech, Norech, Dánech, Finech a Islaďanech se konečně dozvíme něco víc, než že jen vyšla další detektivka.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Vydavatelství OneHotBook uvádí...už brzy 100.audioknihu

Tím "brzy" se myslí zhruba konec roku 2016. U vydavatelství, které funguje necelých 5 let je to celkem slušný fofr, protože výroba audioknihy není žádná legrace. Časově, technicky ani finančně. Víc s Martinem Pilařem , šéfem vydavatelství.