Tympanum uvádí Jiřího Lábuse jako hlas knih Davida Walliamse - Svět knihy 2018

/ tomáš weiss, vojtěch polák

Britského autora dětských knih Davida Walliamse označují kritici za nového Roalda Dahla. Jeho vypravěčsky brilantní příběhy s překvapivou pointou a černým humorem dávají tomuto označení za pravdu. Hlas audioknihám podle jeho textů propůjčil Jiří Lábus. Pravidelně s nimi boduje v anketě Audiokniha roku.

Další články

TV Kosmas

Přijde si pro dítě Polednice nebo Barnevern?

Jana Sýkorová a její dvě malé dcery žijí v Norsku pátý rok. Poté co rodinu opustí její švédský partner, zaměří Barnevern i ji. Janin život se tím neodvratně mění v thriller a ona nemá jinou možnost, než hledat v sobě akční hrdinku. Román inspirovaný mediálně známým případem české matky, které byly v Norsku odebrány úřadem děti a marně se domáhá jejich návratu do své péče.
 | Větrné mlýny, Tomáš Weiss
TV Kosmas

Knihkupectví Kosmas nově i v Mladé Boleslavi

Kosmas má knihkupectví už 27 a koncem května otevře 28. ve Svitavách. To sedmadvacáté se otevřelo v půlce dubna v Mladé Boleslavi. Na místě, kam jsou zvyklí Boleslaváci chodit pro knihy už desítky let. Nejdřív tam bylo SPN, pak knihkupectví paní Pospíšilové, které později vedly její dcery. Ty zůstávají dále i pod hlavičkou Kosmasu.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Voices of Meltingpot 2017 - Karima Bennoune

"Jeji kniha Tady vaše fatva neplatí je zásadní, úžasná žena!" - Zlata Holušová, ředitelka Colors of Ostrava Terorismus je podle Bennoune politický, nikoli náboženský problém. Ví o něm víc než dost. Profesorka Kalifornské univerzity Karima Bennoune (48) kdysi musela kvůli islamistům opustit rodné Alžírsko, dnes je pozorovatelkou OSN v oblasti lidských práv a sbírá po celém světě příběhy odpůrců terorismu a totality.