Opuštěná společnost je trojitým bestsellerem

/ naposlech, Tomáš Weiss

Tweet Erika Taberyho ze dne 26.6.2018 zní: "Psali mi z Paseky, že Opuštěná společnost už překročila 30 tisíc prodaných knih. Mám z toho obrovskou radost a chci všem čtenářkám a čtenářům znovu poděkovat. O tom se mi opravdu ani nesnilo. Před rokem touhle dobou jsme ji lámali." Zázraky se dějou, to je dobře.

Další články

TV Kosmas

Máte zablokovanou tvorbu? Je tady René Nekuda!

Je jedním z mála lektorů, kteří se v Česku dlouhodobě věnují podpoře tvůrčího psaní a mají ho jako svou hlavní profesi. K psaní se přitom sám dostal náhodou ještě na střední škole, když vyhrál soutěž a strávil dva měsíce jako dopisovatel z Keni. Dnes pořádá úspěšné workshopy a je autorem Kreativního zápisníku i nového audio kurzu Tajemství příběhů: René Nekuda.
 | Na volné noze TV
TV Kosmas

O thrilleru z úst povolaných - Cook, Mišani, Karika

O thrilleru jako žánru debatovali Robin Cook, autor proslulých detektivních románů na pokraji thrilleru z lékařského prostředí, Dror Mišani, literární teoretik z telavivské univerzity, sám literárně činný v žánru psychologického thrilleru, a slovenský spisovatel Jozef Karika, tvořící zejména mysterióznější thrillery, často zasazené do politické reality 90. let.
 | Svět knihy
TV Kosmas

Union Jack vlaje nad měnící se zemí

Británie je v očích mnoha Čechů stále „idylicky“ vnímána coby země Beatles, Bitvy o Británii, královské rodiny a Winstona Churchilla. Jenže současná realita je této vizi na hony vzdálená. I proto se Jiří Hošek svoji knihu rozhodl nazvat “Jiná Británie.” Spojené království je podle něj ale “jiné” i v tom, že Británie intenzivně hledá svou identitu, a brexit je vlastně jedním z „ventilů“ této snahy.