Dospělý chlap si hraje s plyšovým medvědem

/ Tomáš Weiss

Film Kryštůfek Robin pracuje se starými známými a premiéru v českých kinech 24. srpna 2018. Dospělý Kryštůfek Robin dře v zaměstnání, kde je přepracovaný, mizerně zaplacený a kde nemá jistou budoucnost. Má sice rodinu, ale práce ho vytěžuje natolik, že mu na ženu a dcerku zbývá jen málo času. Kryštůfek docela zapomněl na své idylické dětství strávené s prostomyslným a mlsným plyšovým medvídkem a jeho kamarády.

Když se však s nyní potrhaným a ošuntělým Medvídkem Púem opět setká, jejich přátelství opět vzplane a připomene Kryštůfkovi nekonečné dny dětských radovánek a hrátek, které jako malý chlapec zažíval. Po nešťastné příhodě s Kryštůfkovým kufříkem se Pú se zbytkem party včetně Prasátka, Ijáčka a Tygra vydají ze Stokorcového lesa do Londýna, aby pomohli Kryštůfkovi jeho věci najít… protože nejlepší přátelé si vždycky pomáhají.(Falcon)

Další články

TV Kosmas

Dvě zavražděná děvčátka a panovačná matka

V osmidílné minisérii Ostré předměty), inspirované stejnojmenným bestselerem spisovatelky Gillian Flynn (Zmizelá), hraje Amy Adams hlavní roli Camille Preaker. Reportérka chicagského deníku, která se v minulosti potýkala s řadou psychických problémů, se vrací do rodného maloměsta Wind Gap, aby napsala o případu dvou zavražděných děvčátek. Zatímco se snaží poskládat střípky traumatických událostí ze své minulosti, dostane se do konfliktu s panovačnou matkou.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Jessie Chaffeeová: Florencie v extázi

Hlavní postavou románu Jessie Chaffeeové Florencie v extázi je mladá Američanka Hana, která cestuje z Bostonu do Florencie. Je to žena, jejíž život je protkán uměním a také mnoha problémy, se kterými se ve svém životě potýká. Jedním z nich je právě porucha příjmu potravy.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Film podle knižní předlohy: Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni

Aja je chudý kouzelník a fakír z malé indické vesničky. Místo zvláštních schopností disponuje vybroušenými triky, zručností a talentem. Jeho nemocná matka ho vyšle na misi, má v Paříži navštívit Eiffelovu věž. Neshoda s taxikářem Aju zanechá kousek od Paříže, v obchodě Ikea. Tam se seznámí s nejkrásnější ženou, jakou kdy viděl, okouzlující Marii. Ale jeho naděje na lásku je zmařená, když v Ikei náhodou uvízne ve skříni, která je i s ním zabalena a odeslána napříč Evropou.