Já, Tonya na DVD

/ Tomáš Weiss

"Tak film Já, Tonya mi kápl do noty, musím říct. Zajímavý životní příběh, který jsem neznala, a o to větším překvapením pro mě byl. Chvílemi drsné, většinou spíš černohumorné, člověk žasne nad tupostí hlavních postav a jen čeká, co dalšího přijde. Look osmdesátých a devadesátých let byl skvělý, herecké výkony taktéž. Mělo to spád, líbila se mi forma, jakou tvůrci zvolili, tím myslím hlavně to ozvláštnění rozhovory. Tleskám." Aleee89, csfd

 

Další články

TV Kosmas

Dospělý chlap si hraje s plyšovým medvědem

Film Kryštůfek Robin pracuje se starými známými a premiéru v českých kinech 24. srpna 2018. Dospělý Kryštůfek Robin dře v zaměstnání, kde je přepracovaný, mizerně zaplacený a kde nemá jistou budoucnost. Má sice rodinu, ale práce ho vytěžuje natolik, že mu na ženu a dcerku zbývá jen málo času. Kryštůfek docela zapomněl na své idylické dětství strávené s prostomyslným a mlsným plyšovým medvídkem a jeho kamarády.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Dvě zavražděná děvčátka a panovačná matka

V osmidílné minisérii Ostré předměty), inspirované stejnojmenným bestselerem spisovatelky Gillian Flynn (Zmizelá), hraje Amy Adams hlavní roli Camille Preaker. Reportérka chicagského deníku, která se v minulosti potýkala s řadou psychických problémů, se vrací do rodného maloměsta Wind Gap, aby napsala o případu dvou zavražděných děvčátek. Zatímco se snaží poskládat střípky traumatických událostí ze své minulosti, dostane se do konfliktu s panovačnou matkou.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Jessie Chaffeeová: Florencie v extázi

Hlavní postavou románu Jessie Chaffeeové Florencie v extázi je mladá Američanka Hana, která cestuje z Bostonu do Florencie. Je to žena, jejíž život je protkán uměním a také mnoha problémy, se kterými se ve svém životě potýká. Jedním z nich je právě porucha příjmu potravy.