Pavel Renčín představuje Klub Vrahů

/ Argo

Předchozí román, hororová Vězněná, inspirovaný skutečnou událostí ze šumavského pohraničí, byl Akademií science-fiction, fantasy a hororu oceněn jako nejlepší původní česká a slovenská kniha roku 2015. Thriller Klub vrahů je devátou autorovou knihou a vychází 18.10. jako jedna z knih Velkého knižního čtvrtku.

 

Další články

TV Kosmas

Za Evženem Bočkem a jeho další Aristokratkou na zámek Milotice

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - další díl humoristické řady kastelána Evžena Bočka. Navzdory názvu se čtenář v knize nedočká násilí ani krvavých scén, natož vraždy. Jediným utrpením jsou skřípnuté ploténky a ulámané umělé nehty. Název knihy odkazuje na klasika humoristické literatury, jméno si máte prý dosadit sami. Vychází 18. října v rámci Velkého knižního čtvrtku - podzim 2018.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Vyznáme se v tom, čemu věříme?

Záznam debaty Tomáš Sedláčka a Zbigniewa Czendlika z Meltingpotu 2017, moderuje Petr Vizina
 | Meltingpot
TV Kosmas

Ferrante scénaristkou - Geniální přítelkyně jako seriál

Na podzim bude mít premiéru seriál televizí HBO a RAI, který vychází z románu Geniální přítelkyně. Ferrante je jednou ze scenáristek. Seriál čítající osm epizod vychází z prvního dílu tetralogie Geniální přítelkyně, jež líčí velké přátelství i rivalitu mezi dvěma dívkami v italské Neapoli 50. let minulého století.