Lukáš Hlavica o audioknize Tomáše Šebka Africká zima

/ Tympanum

Jižní Súdán, nejmladší stát světa, už celá desetiletí sužují ozbrojené konflikty. Na začátku roku 2017 se do míst s nedostatkem potravin, kde se až příliš daří infekčním a tropickým nemocem, vydává lékař Tomáš Šebek jako jeden ze zástupců mezinárodní organizace Lékaři bez hranic. Audio čte Lukáš Hlavica.

Další články

TV Kosmas

Předávaly se ceny Audiokniha roku 2018

Asociace vydavatelů audioknih (AVA) ocenila nejlepší audioknihy letos pošesté. V pražském kině Atlas byly 24.dubna oceněny audioknihy v deseti kategoriích, v nichž se utkalo 94 titulů od 22 vydavatelů.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Pokud si sami nenaordinujete pauzu, dost možná vám ji nařídí život sám

Danielle Marchantová doporučuje pauzu. Pro uspěchané lidi dneška je to možnost dát se trochu do pořádku. Nevlát pořád za svými povinnostmi jako hadr na holi. Zastavit se, dokud je čas. Udělat to dobrovolně a vědomě. S vírou, že to, co nám uteče nám bude vráceno možností mluvit s vlastním životem. Marchantová to léta dělá s busy byznysmeny a předkládá nám návody, jak dokázat to zdánlivě nemožné - na chvíli se zastavit.
 | Alpha Books
TV Kosmas

Jan Škrob čte z Reálu

Jan Škrob (1988) básník, překladatel, moderátor pořadu Radia Wave Hergot!, externí redaktor a komentátor Českého rozhlasu. Autor básnické prvotiny s názvem „Pod dlažbou“, nominované v rámci Magnesia Litera 2017 na cenu Objev roku. Jeden z možných vítězů letošní Ceny Jiřího Ortena.