Je třeba chytit dalšího sériového vraha

/ nakl. Cosmopolis

Operace Bolehlav - jak lépe nazvat policejní akci, která se marně snaží dopadnout pachatele vražd maldých dívek. Novináři navíc neznámého pojmenovali Kanibal z Nine Elms. Nic tak dobře neprodává noviny, jako kanibal na útěku. Chcete-li vědět víc, je třeba se začíst do nového Bryndzy. Poradí si detektiv konstábl Kate Marshallová?

Další články

TV Kosmas

Rozhovor s Dušanem Kadlecem

Začínal jako rozvozce pizzy, později byl krupiérem. Když získal práci v IBM, začal psát motivační knihy. Dnes má svoje nakladatelství Motivation-Man. Poslední kniha se jmenuje Ze dna ke hvězdám.
 | Startitup
TV Kosmas

Hvězdně obsazené audio Raději zešílet v divočině

Své hlasy šumavským samotářům propůjčili Igor Bareš, Norbert Lichý, Jana Stryková, David Novotný, Petr Čtvrtníček, Leoš Noha, Vilma Cibulková a Stanislav Šárský. Poslouchat tohle CD například v automobilové zácpě může vést k různých reakcím. Od douglasovské z filmu Volný pád až po hlubokou meditaci nad vlastním životem.
 | vojtěch polák
TV Kosmas

6000 let světových dějin na šestimetrové mapě

Chronologická mapa světových dějin v českém jazyce vychází z původní české verze z roku 1997, která je v roce 2019 doplněna a aktualizována. Na přední straně je doplněna o 3 listy s časovými údaji od roku 1997 do roku 2017. Vychází z původní viktoriánské mapy, vydané roku 1890. Mapa si ponechává původní viktoriánskou podobu, ale byla dovedena do dnešních dnů a rozšířena, takže tok času pokračuje až do dvacátého století, tedy až k současnosti.